Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Sare inşallah gene olucak hatta 2 3 ay içinde, bu tip olumsuzluklardan sonra hemen hamile kalınıyo genelde,etrafta gördüğüm bu
bende öyle duydum ama zaten 1 yıl beklemiştim olmadı, yine bukadar beklerim diye korkuyorum
1 hafta az bi zaman ama her sabah kan ver öğleden sonra sonucu bekle doktorun ağzının içine bak hayırlı bişi duymak için inan çok yıprandım 1 haftada bile

abla ben menapoza girmeden böyleyim..tiroidden midir nedir,bi üşürüm bi bunalırım..daral gelir arada..regl öcnesi hele hiç çekilmem
sana en süksüsünden alırım ben kırmızı don..

Tiroid yapar herhalde çok fazla bilgim yok bu konuda,ama menapoz çok farklı birşey aniden sıcak basmaları terlemeler gece yorganı atmalar falan filan zor yanii.
Tamam bekliyorum o seksüüüü donları..

Hiç sanmıyorum onlar bekleyeceğini, daha bu sene 2 arkadaşım bunu yaşadı şimdi biri 7 biri 4 aylık hamile, önce bir düşük so ra hemen hamile kaldılar doktor denemelerinde sakinca görmedi, cok yıpratıcı ama maşallah çok iyi göğüsledin Rabbim mükafatını versin

iyi yanından bak ,hamile kalmana engel bir durum yok demek ki..önümzüdeki günlerde bence güzel haberler alacağız.

ah gel bide bana sor nasıl göğüsledim evde eşime anlaştırmadan işyerinde kimseye göstermeden ağlıyorum. bakma burda gülüp eğleniyorumda içime bi baksan.
annemi bile istemedim yanımda, yarın eşim ve arkadaşımla gideceğim kürtaja

Veren de Allah alan da hiç kendini kapıp koyverme, demek ki hamile kalmanda sıkıntı yok öyle düşün

içine de atma sare..çok doğal üzülmen ağlaman..eşin en yakının onunla ağlamaycaksın da kimle ağlayacaksın?
üstelik narkoz alacaksın içine atarsan ayılırken kötü oluyor..hep iyisini düşün ..
ablam da ilk gebeliğinde kürtaj oldu snein gibi..4 ay sonra kadardı sanırım yeniden hamile kaldı,yeğenim 14 yaşına geldi valla..

Aynı şey cevremde çok var en yakınım yiğenimdi 1 sene sürmedi hamile kaldı merak etme

zaten eşimden başka kimsem yok burda, ama ona da kıyamıyorum kendini suçluyor, iyi beslenemedim bu ara ondanmı diyor alakası yok diyorum ama üzgün işte çok. neyse anestezi kafamı güzel yapar belki isyaaaannnnn diye uyanırım

bugün ptt gittim. gitmişken bana kargo varmı dedim gelmişken alayım diye.
personel nezaman kargoya verildi, nereden geliyor gibi sorular sormaya başladı diyemedim ah gardaş bende biliyorum
Ben diyorum ya bana hediye gelicek ama gönderen nereden gelecek bilmiyorum adıma gelecek dedim zar zor bulduruyorum

Ben tanışmadım ama tanıyorum yıllardır . Yaşının 500 olduğunu biliyorum HanimKelesimiGetir Memnun oldum ben babacan ablaları çok severim

500 değil ' 50 'olacak o

Ağlaman çok normal sarecim,güzel şeyler düşünmeye gayret et..

karizmatik ablam corcsuz olmaz

Yok olmaz corc bizim bir parçamız oldu

valla cesaretim yok tekrar denemeye

Öyle düşünme sakın lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…