- 8 Aralık 2011
- 43.762
- 151.952
Ayıcıklı don mapısda karizmayı cizmezmi abla bir elinde tesbih ayagında ayıçıklı don iyi düşünSare hayırdır bişrymi oldu yoksa,iyisin demi.
Lütfennn ayıcıklıda olsunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayıcıklı don mapısda karizmayı cizmezmi abla bir elinde tesbih ayagında ayıçıklı don iyi düşünSare hayırdır bişrymi oldu yoksa,iyisin demi.
Lütfennn ayıcıklıda olsunnn
bende öyle duydum ama zaten 1 yıl beklemiştim olmadı, yine bukadar beklerim diye korkuyorumSare inşallah gene olucak hatta 2 3 ay içinde, bu tip olumsuzluklardan sonra hemen hamile kalınıyo genelde,etrafta gördüğüm bu
abla ben menapoza girmeden böyleyim..tiroidden midir nedir,bi üşürüm bi bunalırım..daral gelir arada..regl öcnesi hele hiç çekilmem
sana en süksüsünden alırım ben kırmızı don..
Corcuda aldımmı karizmaçizilmezz,elimede tespihi aldımmı tamamdır bir volta atmaya bakarrAyıcıklı don mapısda karizmayı cizmezmi abla bir elinde tesbih ayagında ayıçıklı don iyi düşün
bende öyle duydum ama zaten 1 yıl beklemiştim olmadı, yine bukadar beklerim diye korkuyorum
1 hafta az bi zaman ama her sabah kan ver öğleden sonra sonucu bekle doktorun ağzının içine bak hayırlı bişi duymak için inan çok yıprandım 1 haftada bile
iyi yanından bak ,hamile kalmana engel bir durum yok demek ki..önümzüdeki günlerde bence güzel haberler alacağız.bende öyle duydum ama zaten 1 yıl beklemiştim olmadı, yine bukadar beklerim diye korkuyorum
1 hafta az bi zaman ama her sabah kan ver öğleden sonra sonucu bekle doktorun ağzının içine bak hayırlı bişi duymak için inan çok yıprandım 1 haftada bile
ah gel bide bana sor nasıl göğüsledim evde eşime anlaştırmadan işyerinde kimseye göstermeden ağlıyorum. bakma burda gülüp eğleniyorumda içime bi baksan.Hiç sanmıyorum onlar bekleyeceğini, daha bu sene 2 arkadaşım bunu yaşadı şimdi biri 7 biri 4 aylık hamile, önce bir düşük so ra hemen hamile kaldılar doktor denemelerinde sakinca görmedi, cok yıpratıcı ama maşallah çok iyi göğüsledin Rabbim mükafatını versin
karizmatik ablam corcsuz olmazCorcuda aldımmı karizmaçizilmezz,elimede tespihi aldımmı tamamdır bir volta atmaya bakarr
valla cesaretim yok tekrar denemeyeiyi yanından bak ,hamile kalmana engel bir durum yok demek ki..önümzüdeki günlerde bence güzel haberler alacağız.
ah gel bide bana sor nasıl göğüsledim evde eşime anlaştırmadan işyerinde kimseye göstermeden ağlıyorum. bakma burda gülüp eğleniyorumda içime bi baksan.
annemi bile istemedim yanımda, yarın eşim ve arkadaşımla gideceğim kürtaja
şuan tek tesellim o, bide eşim komser yardımcılığını kazandı hayırlısıyla mülakatıda geçseydi, onunla dağıldı biraz kafamVeren de Allah alan da hiç kendini kapıp koyverme, demek ki hamile kalmanda sıkıntı yok öyle düşün
içine de atma sare..çok doğal üzülmen ağlaman..eşin en yakının onunla ağlamaycaksın da kimle ağlayacaksın?ah gel bide bana sor nasıl göğüsledim evde eşime anlaştırmadan işyerinde kimseye göstermeden ağlıyorum. bakma burda gülüp eğleniyorumda içime bi baksan.
Aynı şey cevremde çok var en yakınım yiğenimdi 1 sene sürmedi hamile kaldı merak etmebende öyle duydum ama zaten 1 yıl beklemiştim olmadı, yine bukadar beklerim diye korkuyorum
deneme diyerrek sevişme zaten,tadını çıkar yeter,mutlu sonu gelir elbetvalla cesaretim yok tekrar denemeye
zaten eşimden başka kimsem yok burda, ama ona da kıyamıyorum kendini suçluyor, iyi beslenemedim bu ara ondanmı diyor alakası yok diyorum ama üzgün işte çok. neyse anestezi kafamı güzel yapar belki isyaaaannnnn diye uyanırımiçine de atma sare..çok doğal üzülmen ağlaman..eşin en yakının onunla ağlamaycaksın da kimle ağlayacaksın?
üstelik narkoz alacaksın içine atarsan ayılırken kötü oluyor..hep iyisini düşün ..
ablam da ilk gebeliğinde kürtaj oldu snein gibi..4 ay sonra kadardı sanırım yeniden hamile kaldı,yeğenim 14 yaşına geldi valla..
Ben diyorum ya bana hediye gelicek ama gönderen nereden gelecek bilmiyorum adıma gelecek dedim zar zor bulduruyorumbugün ptt gittim. gitmişken bana kargo varmı dedim gelmişken alayım diye.
personel nezaman kargoya verildi, nereden geliyor gibi sorular sormaya başladı diyemedim ah gardaş bende biliyorum
kızlar siz hanıablayı tanıyor musunuz? tanımayanlar varsa tanıştırayım ben ,en eski üyelerden olup,gerçek bir hanım ve abladır kendisi..yaşı bizlerden büyük ama kendisi fıstık gibidir
Sare Lavinya
KedidirKedii
Evelynn
@GelenKutusu
Ben bunu sürekli her yerde yazma istiyorum ya , deneme zaten sevişme siz sevişin olunca olacak Sevişmeden zaten olmaz mecbur yani denicenizdeneme diyerrek sevişme zaten,tadını çıkar yeter,mutlu sonu gelir elbet
500 değil ' 50 'olacak oBen diyorum ya bana hediye gelicek ama gönderen nereden gelecek bilmiyorum adıma gelecek dedim zar zor bulduruyorum
Ben tanışmadım ama tanıyorum yıllardır . Yaşının 500 olduğunu biliyorum HanimKelesimiGetir Memnun oldum ben babacan ablaları çok severim
Ben ne yapıyim canım senin bak oluyor ben tedavisiz hamile kalamıyorum ocaktan beri 4 deneme yaptım.bak cok şükğr oluyor senin.yine olur üzme kendini herkesim bir sınavı var senınde buyduvalla cesaretim yok tekrar denemeye
ah gel bide bana sor nasıl göğüsledim evde eşime anlaştırmadan işyerinde kimseye göstermeden ağlıyorum. bakma burda gülüp eğleniyorumda içime bi baksan.
karizmatik ablam corcsuz olmaz
valla cesaretim yok tekrar denemeye