- 20 Mart 2008
- 140.453
- 210.161
- 60
YAŞLIMI hahhahah ablam şakacısın yaaaa
taş gibisin taşşşş
maşallah
Yo yoo iyidir
hahahahaha efser alemsin haa
Mapusa düşdüğü zaman lazım oluyor
iyi maşallah tatlı dil güzel özellik abla..inşallah devamı da böyle güzel olur.Sağol hayatım,kendşnce doğru kararı verdiğini söylüyor damatta efendi saygılı birisi anne anneciğim diyor telde filan..
Şimdi utandım ama yaşlı başlı hatunum işte yinede çok tşkler sağol
Mapusa düşdüğü zaman lazım oluyor
iyi maşallah tatlı dil güzel özellik abla..inşallah devamı da böyle güzel olur.
yaşlı mı sen miyok abla hepimizi cebincen çıkarırsın maşallah..bizde de yaş var hani..:) gelenkutusu ben fallen 35 üstü diyelim
Ellerimle dikerim yılbaşına özel kırmızı çiçekli paçalı donÇiçekli hemide paçalı olanından
Kuzum öyle düşünme ne oldu doktordan bir haber varmı ?aman asıl ben kendimi son bi haftada 50 yaş yaşlandım sandım
iyi maşallah tatlı dil güzel özellik abla..inşallah devamı da böyle güzel olur.
yaşlı mı sen miyok abla hepimizi cebincen çıkarırsın maşallah..bizde de yaş var hani..:) gelenkutusu ben fallen 35 üstü diyelim
ben iki kere mapısa düştüm çok lazım oluyor gerçekten :d
yarın yada perşembe sonlandırıyoruz abla malesef.Kuzum öyle düşünme ne oldu doktordan bir habe varmı ?
öyle deme sare..herkesin çöktüğü dönemler var..sonrasında çabuak toparlanırsın ,umut en güzel şey dünyada:)aman asıl ben kendimi son bi haftada 50 yaş yaşlandım sandım
illaki öyle ama, çok zormuş ya gerçekten çok zoröyle deme sare..herkesin çöktüğü dönemler var..sonrasında çabuak toparlanırsın ,umut en güzel şey dünyada:)
aman asıl ben kendimi son bi haftada 50 yaş yaşlandım sandım
Ellerimle dikerim yılbaşına özel kırmızı çiçekli paçalı don
hamileyim abla, yani hamileydim, sıkıntı var yarın kürtaj olacağımSare hayırdır bişrymi oldu yoksa,iyisin demi.
abla ben menapoza girmeden böyleyim..tiroidden midir nedir,bi üşürüm bi bunalırım..daral gelir arada..regl öcnesi hele hiç çekilmemİnşallah bakalım artık hep böyle gitsinde,
Yok canım yaa bide menapoza girdim şimdi iyice bunaldım
Sıcak tutuyor demiii paçalılarr
Kuzum zanten o bebek değil bunun böyle düşünki öyle zatenyarın yada perşembe sonlandırıyoruz abla malesef.
mutlaka zordur..elbette üzülüyorsun,üzüleceksin de..ama güzel günler de görecek,ilerde sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallah..illaki öyle ama, çok zormuş ya gerçekten çok zor
inşallah canım inşallahmutlaka zordur..elbette üzülüyorsun,üzüleceksin de..ama güzel günler de görecek,ilerde sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallah..
hamileyim abla, yani hamileydim, sıkıntı var yarın kürtaj olacağım