Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
zaten eşimden başka kimsem yok burda, ama ona da kıyamıyorum kendini suçluyor, iyi beslenemedim bu ara ondanmı diyor alakası yok diyorum ama üzgün işte çok. neyse anestezi kafamı güzel yapar belki isyaaaannnnn diye uyanırım :KK70:
ayyy yaızk ya..sarılıp ağlayın işte.içiniz rahatlar..o da gizli gizli ağlıyordur..
ayılması değil,bayılması şahane..kayıp gidiyosun valla..ben 5 ameliyat geçirdim de:cool:
ben d.kontol hağı kullanıyodum bıraktım ilk evlendiğimiz sene..sonra bebek istedik.6 ay devamlı denedik ama :KK22:yok olmuyor..sonra dedik sorun var heralde..1 seneden önce de sorun var demiyorlarmış..biz de koyverdik..
ben y.dışındaydım iş için.döndüm..reglime de 1 hafta var..tehlikesiz gün dedik..ama hamile kalmışımm:KK50:
bu işler belli olmaz yani..bebek geleceği vakti zamanı kendibelirlliyor

ayyy yaızk ya..sarılıp ağlayın işte.içiniz rahatlar..o da gizli gizli ağlıyordur..
ayılması değil,bayılması şahane..kayıp gidiyosun valla..ben 5 ameliyat geçirdim de:cool:
ben d.kontol hağı kullanıyodum bıraktım ilk evlendiğimiz sene..sonra bebek istedik.6 ay devamlı denedik ama :KK22:yok olmuyor..sonra dedik sorun var heralde..1 seneden önce de sorun var demiyorlarmış..biz de koyverdik..
ben y.dışındaydım iş için.döndüm..reglime de 1 hafta var..tehlikesiz gün dedik..ama hamile kalmışımm:KK50:
bu işler belli olmaz yani..bebek geleceği vakti zamanı kendibelirlliyor
ben he ay deli gibi test yapıyodum reglden önce hep kafamda o var çünkü, gripten ölürken ilaç kullnamadım ya hamileysem diye, bu aydan hiç umudum yoktu hiç hespa kitap yapmadım zumbaya gidicektim işte geçen hafta ulen dedim bi test yapayım gitmeden bi baktım hamileyim, sonu hüsran ama hiç kafamda olmadığı ay kalmışım.

Ben diyorum ya bana hediye gelicek ama gönderen nereden gelecek bilmiyorum adıma gelecek dedim zar zor bulduruyorum :KK70:

Ben tanışmadım ama tanıyorum yıllardır . Yaşının 500 olduğunu biliyorum HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Memnun oldum ben babacan ablaları çok severim :KK16::oops:

Bende sen biliyorum görüyorum zaten,bende mennun oldum sağol :KK66:

günaydın kızlarrrr nasılsınızzzz kuşlarımmmm bugun hedayeler gelirrrr resimlerrrr konurrrr
hadi bkalım
yola çıktı mı acaba benim hediye? ben aslında şöyle bir salaklık yapmışım.evin yakınındaki ptt şubesini vermişim.17:30 da kapanıyorsa yetişemem..işim ve evim uzak biraz..sabah da 8 de işe başlıyorum..:KK51:
konu ilk açıldığında kimseyi tanımıyorum diye öyle yapmışım yoksa işyeri adresimi verirdim rahatlıkla..eğer benimki gönderilmediyse değiştirsem iyi olur adresi..

X