- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
ne fark eder sen yapıver 2kedi annesi eşi kaza yaptıya belki zamanı olmazben mi yapayım 2kediannesi yapsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne fark eder sen yapıver 2kedi annesi eşi kaza yaptıya belki zamanı olmazben mi yapayım 2kediannesi yapsın
bu arada henüz hediyeleri almayan biz kaldık,yenisine de en çok biz heveslendikben mi yapayım 2kediannesi yapsın
oooowwwsssss yine don olcakmı?boş durmayalım bari sevgililer günü için katılımcı listesi
yok senın kago bugun nokta atışı yaparne kargom teslim ediliyor nede kargom geliyor
tahmn ettiğim kişiyse sana gönderen arakadaş bugun müsait olmayabilirbana gönderen arkadaş hhhhhhhhhuuuuuuuuuu yola çıktı mı paket? yoksa adres değiştirme talebim var
o da müsait değil diye yazmadım..katilimle direkt temas kurayım dedim ama olmadı..tahmn ettiğim kişiyse sana gönderen arakadaş bugun müsait olmayabilir
21kedi anasına yazayım bi dur
dımı dımı almadık bilebu arada henüz hediyeleri almayan biz kaldık,yenisine de en çok biz heveslendik
duygularımla oynama. dün de gelecek dedinoooowwwsssss yine don olcakmı?
yok senın kago bugun nokta atışı yapar
yazdım bennn sizin kargoları yakından tekip ediyorum :)o da müsait değil diye yazmadım..katilimle direkt temas kurayım dedim ama olmadı..
aaaa sana kim yolladı sen kime yolladın ben biliyordumdımı dımı almadık bile
duygularımla oynama. dün de gelecek dedin
don olabilir yada başka bişi olabilir. mesela iphone 6
aaaa sana kim yolladı sen kime yolladın ben biliyordum
senınki bugun gelirrrrr
senın yolladığınıda kurbanın mı katilinmi neyse alacak işte :)))) git al dedim tamam apla dedi
:)
yok onunda hberi varmış alacakmışherşeyi ifşa ediyorsun birdaha sana bişi anlatmayacağım sende meraklan
herşeyi söyledin resmen bak kahve aşağıda artık benden beklemeyecek meselayok onunda hberi varmış alacakmış
başka kaynaklardan duymuş
herşeyi söyledin resmen bak kahve aşağıda artık benden beklemeyecek mesela
niye la biz çakıyor muyuz ki???heyecanı orda işin zatenbişiy olmazzz :)))) kahvede çakmıştır artık kimden geleceğini ayol çaksın artık
kaç kişi kaldınız yaaaa
herşeyi ifşa ediyorsun birdaha sana bişi anlatmayacağım sende meraklan
yani çok aşırı heyecan oldu kalbim kaldırmıyor artık qim o manadaniye la biz çakıyor muyuz ki???heyecanı orda işin zaten
bişiy olmazzz :)))) kahvede çakmıştır artık kimden geleceğini ayol çaksın artık
kaç kişi kaldınız yaaaa
sanadmı gelmedi kuzum
bende katılırım eğer kabul edilirse.ama bu sefer ne beğendiğimizi yazalımboş durmayalım bari sevgililer günü için katılımcı listesi
ben efsere yolladım :)sanadmı gelmedi kuzum
sen kime yolladın