Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Söyledinde sanada demiştim pc de sorun var diye kısmet olmadı işte..

Maşlalh kocaman adam olmuş artık annesi..
Başladı 1,5 sene oldu işe gireli,kızçemde iyi nişanlandı seneyede düğünü olacak..
aaa hayırlı olsun abla...Allah tamamına erdirsin...istediğiniz biri inşallah?? hani bi ara bahsetmiştin de..

seçeneklerin hepsi çok şirin tipler ki..:21:
gönderildi mi onu söyle bari??burdaki ptt ye güvenmiyorum hiç,geri gitmesin hediyeler..

o kadarını daha öğrenedim ser verip sır vermiyorlar anam sanki obamayı yollayacaklar :KK70:

birini gömmüşsün, birilerine de tatlı demişsin :KK70:

kasap sevdiği eti yerden yere vururmuş :KK70:

bugün ptt gittim. gitmişken bana kargo varmı dedim :KK53: gelmişken alayım diye.
personel nezaman kargoya verildi, nereden geliyor gibi sorular sormaya başladı :KK70: diyemedim ah gardaş bende biliyorum:KK53:

hahahaahahah kız sana kıyamammmm
yarın elinde ama :KK70:
AMA SANA dehşet şeyler geliyorrrrr :KK70:

hahahaahahah kız sana kıyamammmm
yarın elinde ama :KK70:
AMA SANA dehşet şeyler geliyorrrrr :KK70:
ozaman :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ozaman
1.jpg

hayırlısı olsun abla...senin kızın akıllıdır,doğru kararlar vermiştir..Allah utandırmasın..

Sağol hayatım,kendşnce doğru kararı verdiğini söylüyor damatta efendi saygılı birisi anne anneciğim diyor telde filan..

kızlar siz hanıablayı tanıyor musunuz? tanımayanlar varsa tanıştırayım ben ,en eski üyelerden olup,gerçek bir hanım ve abladır kendisi..yaşı bizlerden büyük ama kendisi fıstık gibidir:KK19:
Sare Lavinya Sare Lavinya
KedidirKedii KedidirKedii
Evelynn Evelynn
GelenKutusu GelenKutusu

Şimdi utandım ama yaşlı başlı hatunum işte yinede çok tşkler sağol :KK60:

Sağol hayatım,kendşnce doğru kararı verdiğini söylüyor damatta efendi saygılı birisi anne anneciğim diyor telde filan..

Şimdi utandım ama yaşlı başlı hatunum işte yinede çok tşkler sağol :KK60:
YAŞLIMI hahhahah ablam şakacısın yaaaa
taş gibisin taşşşş
maşallah

X