- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
ayyy yaızk ya..sarılıp ağlayın işte.içiniz rahatlar..o da gizli gizli ağlıyordur..zaten eşimden başka kimsem yok burda, ama ona da kıyamıyorum kendini suçluyor, iyi beslenemedim bu ara ondanmı diyor alakası yok diyorum ama üzgün işte çok. neyse anestezi kafamı güzel yapar belki isyaaaannnnn diye uyanırım
ben he ay deli gibi test yapıyodum reglden önce hep kafamda o var çünkü, gripten ölürken ilaç kullnamadım ya hamileysem diye, bu aydan hiç umudum yoktu hiç hespa kitap yapmadım zumbaya gidicektim işte geçen hafta ulen dedim bi test yapayım gitmeden bi baktım hamileyim, sonu hüsran ama hiç kafamda olmadığı ay kalmışım.ayyy yaızk ya..sarılıp ağlayın işte.içiniz rahatlar..o da gizli gizli ağlıyordur..
ayılması değil,bayılması şahane..kayıp gidiyosun valla..ben 5 ameliyat geçirdim de
ben d.kontol hağı kullanıyodum bıraktım ilk evlendiğimiz sene..sonra bebek istedik.6 ay devamlı denedik amayok olmuyor..sonra dedik sorun var heralde..1 seneden önce de sorun var demiyorlarmış..biz de koyverdik..
ben y.dışındaydım iş için.döndüm..reglime de 1 hafta var..tehlikesiz gün dedik..ama hamile kalmışımm
bu işler belli olmaz yani..bebek geleceği vakti zamanı kendibelirlliyor
Ben diyorum ya bana hediye gelicek ama gönderen nereden gelecek bilmiyorum adıma gelecek dedim zar zor bulduruyorum
Ben tanışmadım ama tanıyorum yıllardır . Yaşının 500 olduğunu biliyorumHanimKelesimiGetir Memnun oldum ben babacan ablaları çok severim
Ablam için don vaz geçilmezidir :)ben iki kere mapısa düştüm çok lazım oluyor gerçekten :d
Ablam için don vaz geçilmezidir :)
Çok etkileyiçidir baskın karekter tarzı ama kendileri desenleri değişti ayukçuklu istiyor artık :)paçalı ve çiçekli olursa çok lazım oluyor :)
günaydın canımmmhu hu günaydın
yola çıktı mı acaba benim hediye? ben aslında şöyle bir salaklık yapmışım.evin yakınındaki ptt şubesini vermişim.17:30 da kapanıyorsa yetişemem..işim ve evim uzak biraz..sabah da 8 de işe başlıyorum..günaydın kızlarrrr nasılsınızzzz kuşlarımmmm bugun hedayeler gelirrrr resimlerrrr konurrrr
hadi bkalım
yaz beni asmu..boş durmayalım barisevgililer günü için katılımcı listesi
ben mi yapayımyaz beni asmu..