evet lcv pandufları. çok güzel tavsiye ederim bende:)
evet lcv pandufları. çok güzel tavsiye ederim bende:)
Vaktım olsaydı degıstırecektım dun o dereceevet lcv pandufları. çok güzel tavsiye ederim bende:)
BENIM yeğenimde kronik ayda 2 kez oluyor çok zor yaaaaDün içtim bi tane, urocare miydi neydi adı, tek poşet, bugün daha iyiyim ama kat kat çorap giymek lazım bundan sonra
ciddi anlamda beğendim eşimde beğendigüle güle kullan tuğçe,beğenmene çok sevindim:) fıstık ezmesinin de delisi tutar diyorlar burda..yani yedikçe yiyesi gelir sonra düz duvara tırmanır diye
ellerine sağlık köpükllü de olmuş kahvelerafiyet olsun.
senın hiç ihtiyacın yok.Fıstık ezmesı hayatımda yemedım
ama bı ara badem ezmesı yemıstım
hıc bana göre degıl
Nıyekı o cınsel gucu fılanmı artırıyormussenın hiç ihtiyacın yok.
aynenn :)))Nıyekı o cınsel gucu fılanmı artırıyormus
koltuklar bı gelsın oylemı karar versem dıyorum
hahhhahah ciddimsin ay saol tavsiyen için valla bende kararsız kalmıştımmmbence saatlı tablo alma fallen calısmıyorlar
egenın var odasında saat hep bucuk gosterıyor
9.30 10.30
hahhhahah ciddimsin ay saol tavsiyen için valla bende kararsız kalmıştımmm
normal saat alayım o zaman ben
yok canım ne istanbulu..ankaralıyım ben ama evlenip maraşa geldim.9 yıl oldu:):)
aklımda öyle kalmışyok canım ne istanbulu..ankaralıyım ben ama evlenip maraşa geldim.9 yıl oldu:):)
Bende cok severim.sürekli vardır evde yanioooooo fıstık ezmesi bayılırımmm
saatliler bozuluyor ayrı ayrı al bence.ben ikeadan alıyorum severek kullanıyorum 5 yıl oldu herhalde ama biraz büyüktürkızlar duvarım boş ve saatim yok bende böyle bişiy dedim sizce nasıl birde şu var fikir verirmisiniz
Eki Görüntüle 1718319
2007 de mi evlendin canım?güzel yermiş maraş hiç gitmedim ama arkadaaım var ordayok canım ne istanbulu..ankaralıyım ben ama evlenip maraşa geldim.9 yıl oldu:):)
yok canım ne istanbulu..ankaralıyım ben ama evlenip maraşa geldim.9 yıl oldu:):)
Bende cok severim.sürekli vardır evde yani
saatliler bozuluyor ayrı ayrı al bence.ben ikeadan alıyorum severek kullanıyorum 5 yıl oldu herhalde ama biraz büyüktüristersen foto atabilirim