- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
tatlım koltuklarım bunlarben sevmiyorum bu tür saatleri koltuk takımı klasik mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım koltuklarım bunlarben sevmiyorum bu tür saatleri koltuk takımı klasik mi
2008 de evlendim.ama buraya 2006 da geldim. tahmin edilen gibi bir yer değil:) farklı bir şehir.küçük şehrin güzellikleri de var,kötü yanları da..2007 de mi evlendin canım?güzel yermiş maraş hiç gitmedim ama arkadaaım var orda
fallen sen hafıza kaybı yaşıyosun yeminle kızım kaç kere hemşeri muhabbeti yaptık seninleankaramııııııııı
ayy çokm sevinirimn
Hemde nasıl Ama manyakta sivilce yapar çok yağ varNıyekı o cınsel gucu fılanmı artırıyormus
kuzummm beynım yerinde değil sanırım bende sema gibi oldum2008 de evlendim.ama buraya 2006 da geldim. tahmin edilen gibi bir yer değil:) farklı bir şehir.küçük şehrin güzellikleri de var,kötü yanları da..
fallen sen hafıza kaybı yaşıyosun yeminle kızım kaç kere hemşeri muhabbeti yaptık seninle
şşştttt la bebe
Aaaaa aynı sene evlenmişizhangi ay?heryerin öyle kötü yanıda var iyi yanıda2008 de evlendim.ama buraya 2006 da geldim. tahmin edilen gibi bir yer değil:) farklı bir şehir.küçük şehrin güzellikleri de var,kötü yanları da..
fallen sen hafıza kaybı yaşıyosun yeminle kızım kaç kere hemşeri muhabbeti yaptık seninle
şşştttt la bebe
canım bu saatmi?Eki Görüntüle 1718344 Bu benimki ikeada başka renk ve modelde birsürü çeşit var
Sen nerdesin kuzum yaz bakıyımKızlar koştum geldim sahil şahane Azcık yemek yiyeceğim yemek dediğim de haşlanmış yumurta roka domates heee
Ben buradan okuyorum sizleri muhabbetler çok hoş Benim hemşerim yok galiba grupta
Sadece saat mi arıyorsun kız?tablo ve saat zannetim.kusura bakmacanım bu saatmi?
7Kızlar koştum geldim sahil şahane Azcık yemek yiyeceğim yemek dediğim de haşlanmış yumurta roka domates heee
Ben buradan okuyorum sizleri muhabbetler çok hoş Benim hemşerim yok galiba grupta
kasımAaaaa aynı sene evlenmişizhangi ay?heryerin öyle kötü yanıda var iyi yanıda
İzmir'liyimSen nerdesin kuzum yaz bakıyım
bu yaz buluşcaz bizzzzzzz :)İzmir'liyim
Aynen burnum yandı soğuktan ama koştukça ısınıyorum Ciğerlerimiz bayram ediyor7
ohhh afiyet olsun..daha ne olsun zaten,çok severim harika karışım
ben de sabah 10 dk yürüdüm,hava güneşli ve çivi gibi soğuktu,miiss..
Hahaha inşAllah ablacım şahane olur sana izmirin güzel tavuklu salatasını yedireceğimbu yaz buluşcaz bizzzzzzz :)
oyyyyyyyyyyyy allahımmmmm ben daha ne istiyimkiii yaaaaHahaha inşAllah ablacım şahane olur sana izmirin güzel tavuklu salatasını yedireceğim
Sen kendini hiiiiçç yormayacaksın ben sana sahilde salata yedircem Sağlıklı sağlık yemek yicez Birde sana çook güzel türk kahvesi yapan yere götüreceğim böyle kahve içmemişsindiroyyyyyyyyyyyy allahımmmmm ben daha ne istiyimkiii yaaaa
sen keşkek severmisin
bende sana keşkek yaparım güveçte :)
kurban olurum yaaaaSen kendini hiiiiçç yormayacaksın ben sana sahilde salata yedircem Sağlıklı sağlık yemek yicez Birde sana çook güzel türk kahvesi yapan yere götüreceğim böyle kahve içmemişsindir
Sen benim çöplüğümdesin Seninle bool bool konuşacağız biz kesin o yeterkurban olurum yaaaa
heeeee
ben yicem iççem gezcem ben bişiy yapmıcammı kuzucum yaaaa
ayyyyyyy çok mutlu oldum yaaa bir an evvel yaz gelsin nolrrrrrrSen benim çöplüğümdesin Seninle bool bool konuşacağız biz kesin o yeter