Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
ben sevmiyorum bu tür saatleri :KK51: koltuk takımı klasik mi
tatlım koltuklarım bunlar
istikbal-dream-s-koltuk-takimi-minagulkurusu-181214-1.jpg

2007 de mi evlendin canım?güzel yermiş maraş hiç gitmedim ama arkadaaım var orda
2008 de evlendim.ama buraya 2006 da geldim. tahmin edilen gibi bir yer değil:) farklı bir şehir.küçük şehrin güzellikleri de var,kötü yanları da..

ankaramııııııııı :cool::cool::cool::cool::cool::KK17::KK17:

ayy çokm sevinirimn
fallen sen hafıza kaybı yaşıyosun yeminle :KK70: kızım kaç kere hemşeri muhabbeti yaptık seninle :KK70:
şşştttt la bebe :KK59:

2008 de evlendim.ama buraya 2006 da geldim. tahmin edilen gibi bir yer değil:) farklı bir şehir.küçük şehrin güzellikleri de var,kötü yanları da..

fallen sen hafıza kaybı yaşıyosun yeminle :KK70: kızım kaç kere hemşeri muhabbeti yaptık seninle :KK70:
kuzummm beynım yerinde değil sanırım bende sema gibi oldum
alzaymır :KK70:

Kızlar koştum geldim sahil şahane :KK76: Azcık yemek yiyeceğim yemek dediğim de haşlanmış yumurta roka domates heee :KK48:

Ben buradan okuyorum sizleri muhabbetler çok hoş :KK56::KK28: Benim hemşerim yok galiba grupta :KK23:

Aaaaa aynı sene evlenmişiz:-)hangi ay?heryerin öyle kötü yanıda var iyi yanıda

Kızlar koştum geldim sahil şahane :KK76: Azcık yemek yiyeceğim yemek dediğim de haşlanmış yumurta roka domates heee :KK48:

Ben buradan okuyorum sizleri muhabbetler çok hoş :KK56::KK28: Benim hemşerim yok galiba grupta :KK23:
7
ohhh afiyet olsun..daha ne olsun zaten,çok severim harika karışım:KK66:
ben de sabah 10 dk yürüdüm,hava güneşli ve çivi gibi soğuktu,miiss..

Aaaaa aynı sene evlenmişiz:-)hangi ay?heryerin öyle kötü yanıda var iyi yanıda
kasım

Sen kendini hiiiiçç yormayacaksın ben sana sahilde salata yedircem :KK48: Sağlıklı sağlık yemek yicez :KK60: Birde sana çook güzel türk kahvesi yapan yere götüreceğim böyle kahve içmemişsindir :KK19:
kurban olurum yaaaa
heeeee
ben yicem iççem gezcem ben bişiy yapmıcammı kuzucum yaaaa

X