Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Ya çok üzüldüm konunun bu noktalara gelmesine gercekten. Halbuki biz en başta bunlar olmasın diye özenmiştik, ne yaparsak tatsızlık çıkmaz diye kafa yormuştuk. Ama olacağı varsa oluyor demek ki ne diyeyim.

Benim hediyelerim de geldi, ilk fırsatta eklicem. Teşekkür ederim tatlibikiz tatlibikiz kullanacağımdan emin olabilirsin:)
Ama don beni bitirdi ağzım açık kaldı:)

Eşim iyi buarada hepinize teşekkür ederim.
Hastane, eşimle ilgilenme, geçmiş olsuna gelenleri ağırlama derken benim hediye işi ciddi ciddi son güne kaldı. Yarın alıp ertesi güne yollamaya calıscam. Bu hafta eline gecer inşallah

Çok geçmiş olsun benim yeni haberim oldu acil şifalar dilerim

Beğenmeye bilir ben beğenilmeyen kişinin adresine yılbaşindan sonra yollıycam bişeyler özenmedin diyemez bana kımse kusura bakmasın benim zevkime uymayan hediyelerde var ama beğendim diyip geçmek gerekir.özensiz denmesi cok kaba ne yazık kı katildim bir kere.keşke o cok cok ucu olan kadehleri alsaydım mutlu olunurdu o zaman pişman edildim ve rezil edilmeye çalişiliyor başarılı oldunuz cok üzgünüm.artık kusura bak az yer bezi yaparsınız
ben de üstüme alınayım o zaman:)..hediyelerim zevkinize uymadı mı gerçekten de? ev eşyası aksesuar demiştiniz,ben de en güzel ve kalitelisini almaya çalıştım.havluları bile bambu aldım yani:)çikolata yerine fıstık ezmesi;maraşta meşhurdur dedim..
neyse beğenmeseniz de kibarlığınız için teşekkür ederim yine de:)
ne demek beğenmedim bayıldım kızım bitirdi bile fistik ezmesini aldım elinden.havlularada bayıldım kukkanmaya kıyabilecekmiyim bilmiyorum:-)fincanlarıda daha önce beğenmiştimde alamadım kısmet olmadı tam zevkime uygun şeylerdi kesene bereket canım

Gelen kutusu artık bu aksam kahvenın yanına cıkolataları, tabaklarına cıpsını koyar bı fotolarsın dıyorum :KK70:

Olmuş mu bebeğim
Bak hem C vitamini, hem bol antioksidan
Küçük kızın akşam yemeği bu
image.jpeg

Akşam akşam elimi bi yaktjm ki sormayın.parmğimi kızartma tavasının içine soktum aceleyle nasıl oldu bile iyorum akşam 18 fe yiyoruz akşam yemeğini hiç şaşmaz of cok fena yanıyor

Ev adreslerinizi yollayin size de o dondan aliymm:KK45:
Hahahah valla atıyorum adresi markaysa eğer markasını yaz bari yok değilse nereden buluruz ki ya :KK53::KK48:
Beraberinde bana bir de olgun, yakışıklı, zengin, sabırlı, merhametli, sorumluluk sahibi bir koca lütfen...
Hahahah ay abla sen beni öldürcen o dediğin koca adayı bende var ama benim yani :KK45::KK53: Ben sana bulursam paketleyip yollayacğaım :KK53:
Akşam akşam elimi bi yaktjm ki sormayın.parmğimi kızartma tavasının içine soktum aceleyle nasıl oldu bile iyorum akşam 18 fe yiyoruz akşam yemeğini hiç şaşmaz of cok fena yanıyor

Aman yarabbi .. Bilirim o acıyı dehşettir .. Bizde 6 da yeriz hep dikkat et ve yoğurta batır parmağını acısını bir nebze hafifletir.

X