Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Hahahah valla atıyorum adresi markaysa eğer markasını yaz bari yok değilse nereden buluruz ki ya :KK53::KK48:

Hahahah ay abla sen beni öldürcen o dediğin koca adayı bende var ama benim yani :KK45::KK53: Ben sana bulursam paketleyip yollayacğaım :KK53:

Aman yarabbi .. Bilirim o acıyı dehşettir .. Bizde 6 da yeriz hep dikkat et ve yoğurta batır parmağını acısını bir nebze hafifletir.
ay eşimin babaanneside söyledi de yapmadım:-)

blue_ismyheart blue_ismyheart image.jpeg
Kahvemizide içtik teşekür ederim tekrardan

B

ne demek beğenmedim bayıldım kızım bitirdi bile fistik ezmesini aldım elinden.havlularada bayıldım kukkanmaya kıyabilecekmiyim bilmiyorum:-)fincanlarıda daha önce beğenmiştimde alamadım kısmet olmadı tam zevkime uygun şeylerdi kesene bereket canım
güle güle kullan tuğçe,beğenmene çok sevindim:) fıstık ezmesinin de delisi tutar diyorlar burda..yani yedikçe yiyesi gelir sonra düz duvara tırmanır diye:KK70:

blue_ismyheart blue_ismyheart Eki Görüntüle 1718280
Kahvemizide içtik teşekür ederim tekrardan
ellerine sağlık köpükllü de olmuş kahveler :KK48: afiyet olsun.

güle güle kullan tuğçe,beğenmene çok sevindim:) fıstık ezmesinin de delisi tutar diyorlar burda..yani yedikçe yiyesi gelir sonra düz duvara tırmanır diye:KK70:

ellerine sağlık köpükllü de olmuş kahveler :KK48: afiyet olsun.

Doğru demişler valla biz de yemeye doyamadık meteye kardes geliyordu, bayan bir tat değil

X