- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben bakmıyorum artık biri bana desin gelmiştiirrr diye öyle bakım gelip gelmediğini bilmiyorum arayıp duruyorumhediyesi gelen giden yokmu Sare Lavinya gönderdin dımı
Acele yok tadını çıkarta çıkarta gelecek o zamanayyyyyyy çok mutlu oldum yaaa bir an evvel yaz gelsin nolrrrrrr
kargo takip numaran olsaydı bakardın. aramak zorunda kalmazdın.Valla ben bakmıyorum artık biri bana desin gelmiştiirrr diye öyle bakım gelip gelmediğini bilmiyorum arayıp duruyorum
ohhhhhhh olsda yesekkk dicem akşama kaynanam yapıo :dFallenAngel ben severim olur mu ama benim annemm çooooooooooook güzel yapar
bende haziran7
ohhh afiyet olsun..daha ne olsun zaten,çok severim harika karışım
ben de sabah 10 dk yürüdüm,hava güneşli ve çivi gibi soğuktu,miiss..
kasım
bende gelirim bak tavuklu salata için;-)Hahaha inşAllah ablacım şahane olur sana izmirin güzel tavuklu salatasını yedireceğim
Tabikiiiii beklerim ablabende haziran
bende gelirim bak tavuklu salata için;-)
kurbanoınmı desem katilinmihahahah hadi be kim dedi
Kurban beniiimm katil kimkurbanoınmı desem katilinmi
katilin sana neler aldı nelerrrrrKurban beniiimm katil kim
Ya hediye mühim değil katilim kiimm ay çatlıcamkatilin sana neler aldı nelerrrrr
:)
katilin kimmmmm hımmmm katilin cok cadıyaaaaYa hediye mühim değil katilim kiimm ay çatlıcam
Kargo adresi y.içi kargo ev adresi vermedim . Dur eğer gelmişse arayım alayı mııKedidirKedii adres nere verdin kuzu kargo sende olması lazım bugun
yazın didimdeydim,bu sene yine inşallah ordayım geze geze gidicem uğrarım inşallahTabikiiiii beklerim abla