Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
2007 de mi evlendin canım?güzel yermiş maraş hiç gitmedim ama arkadaaım var orda
2008 de evlendim.ama buraya 2006 da geldim. tahmin edilen gibi bir yer değil:) farklı bir şehir.küçük şehrin güzellikleri de var,kötü yanları da..

ankaramııııııııı

ayy çokm sevinirimn
fallen sen hafıza kaybı yaşıyosun yeminle kızım kaç kere hemşeri muhabbeti yaptık seninle
şşştttt la bebe

kuzummm beynım yerinde değil sanırım bende sema gibi oldum
alzaymır

Kızlar koştum geldim sahil şahane Azcık yemek yiyeceğim yemek dediğim de haşlanmış yumurta roka domates heee

Ben buradan okuyorum sizleri muhabbetler çok hoş Benim hemşerim yok galiba grupta

Aaaaa aynı sene evlenmişizhangi ay?heryerin öyle kötü yanıda var iyi yanıda

Kızlar koştum geldim sahil şahane Azcık yemek yiyeceğim yemek dediğim de haşlanmış yumurta roka domates heee

Ben buradan okuyorum sizleri muhabbetler çok hoş Benim hemşerim yok galiba grupta
7
ohhh afiyet olsun..daha ne olsun zaten,çok severim harika karışım
ben de sabah 10 dk yürüdüm,hava güneşli ve çivi gibi soğuktu,miiss..

Aaaaa aynı sene evlenmişizhangi ay?heryerin öyle kötü yanıda var iyi yanıda
kasım

Sen kendini hiiiiçç yormayacaksın ben sana sahilde salata yedircem Sağlıklı sağlık yemek yicez Birde sana çook güzel türk kahvesi yapan yere götüreceğim böyle kahve içmemişsindir
kurban olurum yaaaa
heeeee
ben yicem iççem gezcem ben bişiy yapmıcammı kuzucum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…