- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
ay eşimin babaanneside söyledi de yapmadımHahahah valla atıyorum adresi markaysa eğer markasını yaz bari yok değilse nereden buluruz ki ya
Hahahah ay abla sen beni öldürcen o dediğin koca adayı bende var ama benim yaniBen sana bulursam paketleyip yollayacğaım
Aman yarabbi .. Bilirim o acıyı dehşettir .. Bizde 6 da yeriz hep dikkat et ve yoğurta batır parmağını acısını bir nebze hafifletir.
Gerçek bir kesici ama dinlemekte fayda varay eşimin babaanneside söyledi de yapmadım
Çok şükür rahatladı yogurtla ya.ama su topladı cok fena.kafam dalgin iken yaparım böyle şeylerGerçek bir kesici ama dinlemekte fayda var
güle güle kullan tuğçe,beğenmene çok sevindim:) fıstık ezmesinin de delisi tutar diyorlar burda..yani yedikçe yiyesi gelir sonra düz duvara tırmanır diyeB
ne demek beğenmedim bayıldım kızım bitirdi bile fistik ezmesini aldım elinden.havlularada bayıldım kukkanmaya kıyabilecekmiyim bilmiyorumfincanlarıda daha önce beğenmiştimde alamadım kısmet olmadı tam zevkime uygun şeylerdi kesene bereket canım
ellerine sağlık köpükllü de olmuş kahveler
sana da alayım asmucum,çeyizine koyarsın..:)blue_ismyheart kahva fincalları cidden çok güzel
sağol abla ya:)sana da alayım asmucum,çeyizine koyarsın..:)
günaydın bu arada hepinize..
Evelynn çok geçmiş olsun arkadaşım,eşim daha iyidir umarım..motor kazası mı geçirdi yoksa?
evet lcv pandufları. çok güzel tavsiye ederim bende:)Evelynn başkan senin tanga on numaraymış cidden,fantezikkk güle güle kullan..
ben de bu botu çok beğendim,ben de almak istedim sanırım ,lcw mi bunlar?
tatlibikiz tanga şahane,hediyeler bahane
güle güle kullan tuğçe,beğenmene çok sevindim:) fıstık ezmesinin de delisi tutar diyorlar burda..yani yedikçe yiyesi gelir sonra düz duvara tırmanır diye
ellerine sağlık köpükllü de olmuş kahvelerafiyet olsun.
Doğru demişler valla biz de yemeye doyamadık meteye kardes geliyordu, bayan bir tat değil
ne zaman lazım olursa söyle kuzum ben yollarım sana
ahh cnm ya tek içimlik şaseler var içsene ne çekiyorsun birde bol adaçayı suŞu sistit bir geçsin de
ahh cnm ya tek içimlik şaseler var içsene ne çekiyorsun birde bol adaçayı su