- 18 Eylül 2014
- 8.452
- 29.980
Asıl ben size yakınmışım, işyerim çok yakın, kolejdeBen de kurtuluş. Çok yakınmışız.
Hadi ya, ne iş yapıyorsun?Asıl ben size yakınmışım, işyerim çok yakın, kolejde
Devlet memuruHadi ya, ne iş yapıyorsun?
Hımm kolejde iş çıkışı saati sizin servisler mi tek şeride düşürüyor hastane yolunu?Devlet memuru
Yüksek ihtimalHımm kolejde iş çıkışı saati sizin servisler mi tek şeride düşürüyor hastane yolunu?
Ne zaman buluşuyoruzYüksek ihtimal
Ama benim suçum yok, ben servis kullanmıyom, zenginim ya, arabamla gidip geliyom
Ay ajandama bakmam lazım şekerimmmmmNe zaman buluşuyoruzbenim bu hafta misafirim var. Haftaya uygunum.
kim bilir aynı kırmızı ışıkta beklemişizdir,Ay ajandama bakmam lazım şekerimmmmm
Sabah 9 akşam 6 civarı ise olabilirkim bilir aynı kırmızı ışıkta beklemişizdir,
kim bilir benim solladığım araba senin önüne geçmiştir.
akşamüstü çok geçiyoruz. işyerin güzel yerde valla, dediğin gibi turlayacak çok yer var. hava güzel olsa kurtuluş parkında öğlen bi çay içebilirdik.Sabah 9 akşam 6 civarı ise olabilir
Öğlen tatilinde de kızılay, sakarya caddesi, izmir caddesi turluyorum.
Bazen kurtuluş parkında yürüyorum
Aslında olabilir
akşamüstü çok geçiyoruz. işyerin güzel yerde valla, dediğin gibi turlayacak çok yer var. hava güzel olsa kurtuluş parkında öğlen bi çay içebilirdik.
İşyerim güzel yerde derken aslında apartmanın 2 katının kiralanmış hali, ara sokakta bina. Merkezle ilgimiz yok.
Ama işlerimizi halletmek için ideal.
Benim de küçük kızın doğumgünü partisi var bu pazar, sürekli eksikleri tamamlamaya koşturuyorum.
Bazen taşınma lafları geçiyor, aman inşallah olmaz diye dua ediyoruz.
Neyse ben yattım, yarın iş var
İyi geceler
iyi gecelerrr :)İşyerim güzel yerde derken aslında apartmanın 2 katının kiralanmış hali, ara sokakta bina. Merkezle ilgimiz yok.
Ama işlerimizi halletmek için ideal.
Benim de küçük kızın doğumgünü partisi var bu pazar, sürekli eksikleri tamamlamaya koşturuyorum.
Bazen taşınma lafları geçiyor, aman inşallah olmaz diye dua ediyoruz.
Neyse ben yattım, yarın iş var
İyi geceler
Aaaa söylemem garıp oda tahmin etmiyor zaten.Kız öyle ipucu değillll.
Sana kimin çıktığıyla ilgili ipucu.
açkız starbaksa gidilmez mi bizde kızımla her haftasonu özsür veya kahve dünyasına uğrarız muhakak ya bi khbe yda dondurma:)sizide beklerizHahahhaahah iyi ya uyum sağlarız o Zaman.
Sıtarbaksa bir kez girmişliğim var o da ergen kardeşim girmemiş olmasın diye onu götürmüştüm
Semt nereydi senin.Batıkent
ben istanbuldayım canım..aynen kımse paylasmamıs kar resmiYazışmaları okudum
bize hava mı atılmış?
ayrıca hiç ankaradan kar resimleri gelmedi yazmadınız bilem kar yagıyor dıye ben nereden bıleyım onca kişi ankaradaymış
istanbuldakileri görelim kimler istanbulda?? ay yoksa bi ben mi
birde starbucks filan denmiş yerim sizin havanızı fakirler istanbulda ama midpoint moda
Neee bugün müüüü ?ben istanbuldayım canım..aynen kımse paylasmamıs kar resmiperşembe gunu ıstanbulada gelıyormus soguktan bellı