Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
kim bilir aynı kırmızı ışıkta beklemişizdir,
kim bilir benim solladığım araba senin önüne geçmiştir. :confused:
Sabah 9 akşam 6 civarı ise olabilir
Öğlen tatilinde de kızılay, sakarya caddesi, izmir caddesi turluyorum.
Bazen kurtuluş parkında yürüyorum
Aslında olabilir :KK39:

Sabah 9 akşam 6 civarı ise olabilir
Öğlen tatilinde de kızılay, sakarya caddesi, izmir caddesi turluyorum.
Bazen kurtuluş parkında yürüyorum
Aslında olabilir :KK39:
akşamüstü çok geçiyoruz. işyerin güzel yerde valla, dediğin gibi turlayacak çok yer var. hava güzel olsa kurtuluş parkında öğlen bi çay içebilirdik.

akşamüstü çok geçiyoruz. işyerin güzel yerde valla, dediğin gibi turlayacak çok yer var. hava güzel olsa kurtuluş parkında öğlen bi çay içebilirdik.

İşyerim güzel yerde derken aslında apartmanın 2 katının kiralanmış hali, ara sokakta bina. Merkezle ilgimiz yok.
Ama işlerimizi halletmek için ideal.
Benim de küçük kızın doğumgünü partisi var bu pazar, sürekli eksikleri tamamlamaya koşturuyorum.
Bazen taşınma lafları geçiyor, aman inşallah olmaz diye dua ediyoruz.

Neyse ben yattım, yarın iş var
İyi geceler

İşyerim güzel yerde derken aslında apartmanın 2 katının kiralanmış hali, ara sokakta bina. Merkezle ilgimiz yok.
Benim de küçük kızın doğumgünü partisi var bu pazar, sürekli eksikleri tamamlamaya koşturuyorum.

İyi geceler

Dedikodu yapamam pek, daha doğrusu kimsenin kullanıcı adını ve ne dediğini pek aklımda tutamıyorum, o yüzden :KK70:
Bana desen ki kimin yüzünden banlandın, hiç hatırlamam mesela. 2-3 kere banlandım.
O yüzden dedikodusuz çaya evet En Büyük KK

İyi geceler
iyi gecelerrr :) :KK3::KK3:

Kız öyle ipucu değillll. :KK70:
Sana kimin çıktığıyla ilgili ipucu. :confused:
Aaaa söylemem garıp oda tahmin etmiyor zaten.
Hahahhaahah iyi ya uyum sağlarız o Zaman.
Sıtarbaksa bir kez girmişliğim var o da ergen kardeşim girmemiş olmasın diye onu götürmüştüm :KK70:
Semt nereydi senin. o_O Batıkent:KK75:
açkız starbaksa gidilmez mi bizde kızımla her haftasonu özsür veya kahve dünyasına uğrarız muhakak ya bi khbe yda dondurma:)sizide bekleriz

Günaydın huuuu
yine bir aksamı k.çımızın üzerine oturmadan gecirdik ve işteyiz

Yazışmaları okudum :KK70:

bize hava mı atılmış?
ayrıca hiç ankaradan kar resimleri gelmedi yazmadınız bilem kar yagıyor dıye ben nereden bıleyım onca kişi ankaradaymış
istanbuldakileri görelim kimler istanbulda?? ay yoksa bi ben mi

birde starbucks filan denmiş yerim sizin havanızı fakirler istanbulda ama midpoint moda :kk77:

Yazışmaları okudum :KK70:

bize hava mı atılmış?
ayrıca hiç ankaradan kar resimleri gelmedi yazmadınız bilem kar yagıyor dıye ben nereden bıleyım onca kişi ankaradaymış
istanbuldakileri görelim kimler istanbulda?? ay yoksa bi ben mi

birde starbucks filan denmiş yerim sizin havanızı fakirler istanbulda ama midpoint moda :kk77:
ben istanbuldayım canım..aynen kımse paylasmamıs kar resmi:-)perşembe gunu ıstanbulada gelıyormus soguktan bellı

X