- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
yok haftaya rannevu verdıler.Neee bugün müüüü ?
Bugün hemiii? Yağsın ya ne hoş olurr
istanbulun neresinden
istanbul avcılarda.sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok haftaya rannevu verdıler.Neee bugün müüüü ?
Bugün hemiii? Yağsın ya ne hoş olurr
istanbulun neresinden
valla ben zaten ozene bozene bı pakat yapmayı notlar yazmayı dusunuyorumkızlar bırde hedıyelerı yolladıgınızda ıcıne kendı ısmımızı degıl burdakı ısmımızı yazalım karısıklık olmasın
hee harıkayok haftaya rannevu verdıler.
istanbul avcılarda.sen?
seni döverim kız, bende gelirim uçakmı yok banaAaaaaaaa Ben cok severim. Ankaradaydın dimi? Bigün bulusup kahve içelim. Sare Lavinya nın dedikodusunu yaparız
çanakkalede hava alanı varmı sareseni döverim kız, bende gelirim uçakmı yok bana
ayıpsın :) burda dibimde hemde,çanakkalede hava alanı varmı sare
ama sabiha gökçenden uçuş yok neye yarar :)ayıpsın :) burda dibimde hemde,
günaydın buarada kızlar
hahha bu çok iyiydiKar yağsın işlere tatil olsun
okullar var olsun
ben yazıyım kurbanıma mektup çenemden usansınvalla ben zaten ozene bozene bı pakat yapmayı notlar yazmayı dusunuyorum
onceden mektup yazılıyomus ama mektup ne alaka ya notlar ıyıdır ıyı
çok uzaaakkk.önceden beylikdüzündeydim 1 sene oldu avcılardayım ailemle aynı apartmanda oturuyorum.aileö derken kayınvalidem ve annemlerlehee harıka
Bende yeşilköydeyim , serbest bölgede calısıyorum
ammada uzaksın ayol sehır dısı mubarek
olum bir dene ulaynnn .)olum mektup falan çıkarmayın başımıza ben hiç yazamama yazık kurbanıma
geldi benim katilimGecikmiş bir günaydın hepinize
Mesai 9'da başlayınca böyle oluyor işte
geldi benim katilim
bermuda seytan ucgenıben yazıyım kurbanıma mektup çenemden usansın
çok uzaaakkk.önceden beylikdüzündeydim 1 sene oldu avcılardayım ailemle aynı apartmanda oturuyorum.aileö derken kayınvalidem ve annemlerle