- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
ay bende yazamam ne yazıcam hemolum mektup falan çıkarmayın başımıza ben hiç yazamama yazık kurbanıma
gözlerinden operım
senı su zamandan berı takıp edıyorum arada sınırımı bozuyorsun ama hayat ıste tesaduflerle dolu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bende yazamam ne yazıcam hemolum mektup falan çıkarmayın başımıza ben hiç yazamama yazık kurbanıma
Kar mar yok ya. Ankara'nın çevre ilçelerinde yüksek yerlerde vardır belki. Dün incecik yağdı ama tutacak bi kar değildi. Gölgedeki arabalarda incecik durdu yok oldu hemen. Bizim burada bi yokuş var, çok yağar buzlanırsa geceleri eşimle kayıyoruz hahahaYazışmaları okudum
bize hava mı atılmış?
ayrıca hiç ankaradan kar resimleri gelmedi yazmadınız bilem kar yagıyor dıye ben nereden bıleyım onca kişi ankaradaymış
istanbuldakileri görelim kimler istanbulda?? ay yoksa bi ben mi
birde starbucks filan denmiş yerim sizin havanızı fakirler istanbulda ama midpoint moda
bıldıklerımı sıralıyım soyle ahahahahhaGünaydın herkese.
Kar mar yok ya. Ankara'nın çevre ilçelerinde yüksek yerlerde vardır belki. Dün incecik yağdı ama tutacak bi kar değildi. Gölgedeki arabalarda incecik durdu yok oldu hemen. Bizim burada bi yokuş var, çok yağar buzlanırsa geceleri eşimle kayıyoruz hahaha
Ayrıca Ankara köy mü kızaam bir sürü midpoint var. Midpoint zaten mobilyaları koksa da en sevdiğimiz, sonra new castle, big chefs, butcha... Yaa new castle var mı sizde? Yok diye biliyorum.
Katilim değil misin?bıldıklerımı sıralıyım soyle ahahahahha
jooker bacım sen evlımısın yawww
coluk combalak bılgı ver bakalım varmı yokmu yenımı evlendın naptın
ben 8 den beri işteyim ama mesaim daha başlamadı :) önce kahvaltı şimdi kahve daha başlıcak ruh halinde değilimGecikmiş bir günaydın hepinize
Mesai 9'da başlayınca böyle oluyor işte
kurbanım zayıf bır ınsan :)Katilim değil misin?
Bir buçuk yıllık evliyim. Çocuk hiç gündemimize girmedi. Evdeyim KPSS'ye çalışıyorum.
bende aynen 8 den berı oturuyorum 9 gıbı kahvaltı ettım sımdıde bı kahve ıcmeye ınerım sonra oglen ne yıcem derdıben 8 den beri işteyim ama mesaim daha başlamadı :) önce kahvaltı şimdi kahve daha başlıcak ruh halinde değilim
Oda güzel ben eşimi ikna edip getirdim buraya gül gibi evimi kiraya verip.çok pişmanım cooookkbermuda seytan ucgenı
bende aıle apartmanı oturuyorum
ama ne annemlerle ne kaynanalarla
amcalar ve kuzenlerle
Gündeminize uzunca bir süre getirmeyin bencede.Katilim değil misin?
Bir buçuk yıllık evliyim. Çocuk hiç gündemimize girmedi. Evdeyim KPSS'ye çalışıyorum.
he bi o eksikti ne işe yarıyorsa kırmızılandın işteAçılın pro oldum :)))
yarışmada 2. olduk herhalOda güzel ben eşimi ikna edip getirdim buraya gül gibi evimi kiraya verip.çok pişmanım cooookk
Gündeminize uzunca bir süre getirmeyin bencede.
he bi o eksikti ne işe yarıyorsa kırmızılandın işte
ipekcim günaydın..şu son değerler gayet normal hatta çok güzel.endişe edilecek birşey yok gerçekten de.üstüne düşüp endişe ettikçe hormonlar saçmalamaya başlıyor.şimdilik takip altında olması yeterli.6 ayda bir kan verip kontrol ettirmen yeterlidir.Evelynn , blue_ismyheart dün sizinle konuştuktan sonra acilen çıktım. sinirlerim çok bozuktu. Yemek yerken dilimde bir ağrı vardı. Aynadan baktım arkadaki papiller çok berlirleşmişti. Kafayı yedim artık, resmen ağzımın resmini çektim whatsapp tan doktora gönderdim. Doktor acilen KBB a git dedi. Hemen gittim normal dedi.
Sonrasında antikor sonuçlarım çıktı. Anti TPO normal çıktı. Ama Anti TG 76 çıktı. Max sınır 60.
TSH 2,8 ve T3 ve T4 normal çıktı. Hemoglobin biyokimya normal.
Doktor önemsenecek bir yükseklik değil dedi.
Ama ikna olamadım.
İlaç da vermeyeceğim dedi. Gerek yok. Takip edelim sadece dedi.
Siz nasıl yorumlarsınız?
oooo iyi o zaman şu para yatırıp olandan değilsin yaniiyarışmada 2. olduk herhal
ipekcim günaydın..şu son değerler gayet normal hatta çok güzel.endişe edilecek birşey yok gerçekten de.üstüne düşüp endişe ettikçe hormonlar saçmalamaya başlıyor.şimdilik takip altında olması yeterli.6 ayda bir kan verip kontrol ettirmen yeterlidir.
kan ve ultrason sonuçların sende dursun,her kontrolde diğerine göre karşılaştırmalı bakacak çünkü.nodül için yani.büyüme küçülme va rmı diye.
ipek gecmıs olsun canım
detaylar hakkında ınan hıc bı bılgım yok
ben varım ama 2.5 yıldır bursada değilimSare tebrik ederim
Herkese merhaba.
Ogleden sonra hast. Gidicem bende.
Burun kemik ameliyati oldum ocakta fayda alamadim. Bide bogazimda bi sis bar icerde sanki.
Kizimida goturcem ayni doktora surekli burnunu kurcaliyor oda bide tikali burnu hep. Geniz eti falan mi var diyorum.
Bakalim bugun yogum.
Burde bursa ne soguk ya.
Kahve85 disinda bursali var mi?
Sare tebrik ederim
Herkese merhaba.
Ogleden sonra hast. Gidicem bende.
Burun kemik ameliyati oldum ocakta fayda alamadim. Bide bogazimda bi sis bar icerde sanki.
Kizimida goturcem ayni doktora surekli burnunu kurcaliyor oda bide tikali burnu hep. Geniz eti falan mi var diyorum.
Bakalim bugun yogum.
Burde bursa ne soguk ya.
Kahve85 disinda bursali var mi?