Evelynn gelen kutusu evli dedi
Sevcan bekar olduğunu bilemedi. Oysa tanıtım yazımda vardı
Cut ta bişi demişti ama hatırlayamadım
Huy Meselesi
Kızlar kk da istemediğimiz birini engelleyebilirmiyiz ? Yazdıklarımı vs okumasın. Sen önce gel özür dile kalbimi al
Görmezden gelebilirsin ancak canım, o senin yazdığın tüm mesajları konuları görebilir,ama sen onun yazdığı hiç bir şeyi göremezsinHuy Meselesi
Kızlar kk da istemediğimiz birini engelleyebilirmiyiz ? Yazdıklarımı vs okumasın. Sen önce gel özür dile kalbimi al
İpucu ipucu?Kızlar kızım çizgiilm izliyor bende hediye bakıyorum hala insan benim gibi kararsız olunca hiçbirşey alamaz valla son güne bırakırım bu gidişle
Kız benmiyim senin kurbanınİpucu ipucu?
Bilmem naalaka?Kız benmiyim senin kurbanın
Bardak ,kadeh,çay takımı,şamdan olabilir.masaörtüsü,evle ilğili herşey kücük kilim paspas banyo paspası herşey olabilirBilmem naalaka?
Hiç ipucu vermedin.
Kız öyle ipucu değillll.Bardak ,kadeh,çay takımı,şamdan olabilir.masaörtüsü,evle ilğili herşey kücük kilim paspas banyo paspası herşey olabilir
Buara hayalım cam çaydanlık cok ucuk bir hayal ama yılbası cekılısı için söyliyim dedim zenginlere cıktıysam belkı
Ben dedikodu özürlüyüm. :dAkşamcı sayımız azmış ya sabah coşuyor topik akşam duruluyor.
Aslında kimse yokken dedikodu yapmak lazım
Ben dedikodu özürlüyüm. :d
Evet oluuur buluşalım. Hepsinin dedikodusunu yapalım.AaaaaaaaBen cok severim. Ankaradaydın dimi? Bigün bulusup kahve içelim. Sare Lavinya nın dedikodusunu yaparız
Yüzyüzeyken iyi dinleyici de değilim biliyor musun, uzun bir şey anlatılıyorsa ortada koparım, başında ve sonunda bağlanırım, arası yok ahahahhaAaaaaaaaBen cok severim. Ankaradaydın dimi? Bigün bulusup kahve içelim. Sare Lavinya nın dedikodusunu yaparız
Evet oluuur buluşalım. Hepsinin dedikodusunu yapalım.Benim sana zaten buluşalım demişliğim var.
gelen kutusu da ankaradaymış başka kimler vardı. :d
Yüzyüzeyken iyi dinleyici de değilim biliyor musun, uzun bir şey anlatılıyorsa ortada koparım, başında ve sonunda bağlanırım, arası yok ahahahhadikkatim dağılıyor dedikodu dinlerken. Ama moda girersem ben de yaparım dedikodu. Bakalım artık. : D
Hahahhaahah iyi ya uyum sağlarız o Zaman.Başka yok 3müzüz ama siz zenginsiniz kızım siz beni ağırlayın sıtarbaksa neyim götürün
Yok ben uzun uzun anlatmam zaten 2 cumle söylerim karsılıgında sen cevap verene kadar bakarım suratına oyle oyle yaparız bi şekilde
Hahahhaahah iyi ya uyum sağlarız o Zaman.
Sıtarbaksa bir kez girmişliğim var o da ergen kardeşim girmemiş olmasın diye onu götürmüştüm
Semt nereydi senin.Batıkent
Ben de kurtuluş. Çok yakınmışız.Yok kız keçiörendeyim ben. Batıkenti çok seviyomda annemler burda oturuyo onların mahalleden ayrılamıyom
Ben de kurtuluş. Çok yakınmışız.