Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Huy Meselesi
Kızlar kk da istemediğimiz birini engelleyebilirmiyiz ? Yazdıklarımı vs okumasın. Sen önce gel özür dile kalbimi al

Huy Meselesi
Kızlar kk da istemediğimiz birini engelleyebilirmiyiz ? Yazdıklarımı vs okumasın. Sen önce gel özür dile kalbimi al
Görmezden gelebilirsin ancak canım, o senin yazdığın tüm mesajları konuları görebilir,ama sen onun yazdığı hiç bir şeyi göremezsin napıcan asmum beni mi engelliycen şiddetle onaylamıyorum

Kız öyle ipucu değillll.
Sana kimin çıktığıyla ilgili ipucu.

Aaaaaaaa Ben cok severim. Ankaradaydın dimi? Bigün bulusup kahve içelim. Sare Lavinya nın dedikodusunu yaparız
Yüzyüzeyken iyi dinleyici de değilim biliyor musun, uzun bir şey anlatılıyorsa ortada koparım, başında ve sonunda bağlanırım, arası yok ahahahha dikkatim dağılıyor dedikodu dinlerken. Ama moda girersem ben de yaparım dedikodu. Bakalım artık. : D

Evet oluuur buluşalım. Hepsinin dedikodusunu yapalım. Benim sana zaten buluşalım demişliğim var.
gelen kutusu da ankaradaymış başka kimler vardı. :d

Başka yok 3müzüz ama siz zenginsiniz kızım siz beni ağırlayın sıtarbaksa neyim götürün

Yok ben uzun uzun anlatmam zaten 2 cumle söylerim karsılıgında sen cevap verene kadar bakarım suratına oyle oyle yaparız bi şekilde

Hahahhaahah iyi ya uyum sağlarız o Zaman.
Sıtarbaksa bir kez girmişliğim var o da ergen kardeşim girmemiş olmasın diye onu götürmüştüm
Semt nereydi senin. Batıkent

Hahahhaahah iyi ya uyum sağlarız o Zaman.
Sıtarbaksa bir kez girmişliğim var o da ergen kardeşim girmemiş olmasın diye onu götürmüştüm
Semt nereydi senin. Batıkent

Yok kız keçiörendeyim ben. Batıkenti çok seviyomda annemler burda oturuyo onların mahalleden ayrılamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…