- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evelynn sen ne almayı düşünütosun kurbanına
En son 2 yil once avatarimi kaldirmistim... kocamla ikimizin fotosu vardi... bi abla ekledi beni burda. bide israrla mesaj yaziyo ben bi ogrendim kayinvalidemin mah oturdugunu bi tutustu kicim hemen kaldirdim fotoyu
Bende artik korkmuyom kiz. Bizimkide tam bir bas belasiydi. Simdi iyi cok sukurVazo
Ahahah. Ben korkmuyorum ya hatta gelsin okusun onun ne dedikodularını yaptım burada. Okusun da anlasın nefretimi
En son 2 yil once avatarimi kaldirmistim... kocamla ikimizin fotosu vardi... bi abla ekledi beni burda. bide israrla mesaj yaziyo ben bi ogrendim kayinvalidemin mah oturdugunu bi tutustu kicim hemen kaldirdim fotoyu
kız kargosu cok tutar :)Vazo
Ahahah. Ben korkmuyorum ya hatta gelsin okusun onun ne dedikodularını yaptım burada. Okusun da anlasın nefretimi
Bende artik korkmuyom kiz. Bizimkide tam bir bas belasiydi. Simdi iyi cok sukur
kız kargosu cok tutar :)
bugün kocamın d.günü..akşama yemeğim bile yokarkadaşlarımız gelecek pasta falan ..
yemeğe giderdik normalde ama ark. gelecekler diye gitmeyiz.bir de bu ara sıkışığız diye gerek yok dedi..Hazır al. Ben zengin olunca hiç yemek yapmıcam ya
iyi akşamlar herkese..
Değişiyorlar mı zaman gectikçe? Benimki tam bir ruh hastası hiç ümidim yok
Doğru diyorsun ya kargo ucreti belimizi büküyor valla
Hazır al. Ben zengin olunca hiç yemek yapmıcam ya
Iyi aksamlar.iyi akşamlar herkese..
Gelen kutusu disinda aramizda bekar var mi?
Bende bekarımGelen kutusu disinda aramizda bekar var mi?
Sevcan gelen kutusu ve cut değil benim ki. Geriye kalanlar sadece size selam