Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Huy Meselesi Huy Meselesi
Kızlar kk da istemediğimiz birini engelleyebilirmiyiz ? Yazdıklarımı vs okumasın. Sen önce gel özür dile kalbimi al :63:

Huy Meselesi Huy Meselesi
Kızlar kk da istemediğimiz birini engelleyebilirmiyiz ? Yazdıklarımı vs okumasın. Sen önce gel özür dile kalbimi al :63:
Görmezden gelebilirsin ancak canım, o senin yazdığın tüm mesajları konuları görebilir,ama sen onun yazdığı hiç bir şeyi göremezsin :63: napıcan asmum beni mi engelliycen :63: şiddetle onaylamıyorum :63:

Bardak ,kadeh,çay takımı,şamdan olabilir.masaörtüsü,evle ilğili herşey kücük kilim paspas banyo paspası herşey olabilir:-)

Buara hayalım cam çaydanlık cok ucuk bir hayal ama yılbası cekılısı için söyliyim dedim zenginlere cıktıysam belkı:-)
Kız öyle ipucu değillll. :KK70:
Sana kimin çıktığıyla ilgili ipucu. :confused:

Aaaaaaaa :KK57::KK57::KK57: Ben cok severim. Ankaradaydın dimi? Bigün bulusup kahve içelim. Sare Lavinya Sare Lavinya nın dedikodusunu yaparız :KK70:
Yüzyüzeyken iyi dinleyici de değilim biliyor musun, uzun bir şey anlatılıyorsa ortada koparım, başında ve sonunda bağlanırım, arası yok ahahahha :KK70: dikkatim dağılıyor dedikodu dinlerken. Ama moda girersem ben de yaparım dedikodu. Bakalım artık. : D

Evet oluuur buluşalım. Hepsinin dedikodusunu yapalım. :p Benim sana zaten buluşalım demişliğim var. :p
gelen kutusu da ankaradaymış başka kimler vardı. :d

Başka yok 3müzüz ama siz zenginsiniz kızım siz beni ağırlayın sıtarbaksa neyim götürün :KK70:

Yüzyüzeyken iyi dinleyici de değilim biliyor musun, uzun bir şey anlatılıyorsa ortada koparım, başında ve sonunda bağlanırım, arası yok ahahahha :KK70: dikkatim dağılıyor dedikodu dinlerken. Ama moda girersem ben de yaparım dedikodu. Bakalım artık. : D

Yok ben uzun uzun anlatmam zaten 2 cumle söylerim karsılıgında sen cevap verene kadar bakarım suratına oyle oyle yaparız bi şekilde :KK70:

Başka yok 3müzüz ama siz zenginsiniz kızım siz beni ağırlayın sıtarbaksa neyim götürün :KK70:

Yok ben uzun uzun anlatmam zaten 2 cumle söylerim karsılıgında sen cevap verene kadar bakarım suratına oyle oyle yaparız bi şekilde :KK70:
Hahahhaahah iyi ya uyum sağlarız o Zaman.
Sıtarbaksa bir kez girmişliğim var o da ergen kardeşim girmemiş olmasın diye onu götürmüştüm :KK70:
Semt nereydi senin. o_O Batıkent:KK75:

Hahahhaahah iyi ya uyum sağlarız o Zaman.
Sıtarbaksa bir kez girmişliğim var o da ergen kardeşim girmemiş olmasın diye onu götürmüştüm :KK70:
Semt nereydi senin. o_O Batıkent:KK75:

Yok kız keçiörendeyim ben. Batıkenti çok seviyomda annemler burda oturuyo onların mahalleden ayrılamıyom :KK70:

X