Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Eğer kurbanın bensem şu çay takımını alabilirsin bak:
Eki Görüntüle 1705687
Lav marka
bende böyle şeyler beğenırım..ev eşyası olsun tuzluk bıle olur..
Yapacak bir sey yok risk budur :KK53:

Ahahahhaha :KK70::KK70:

Aslında olabilir. Herkes 10 tane istediği hediye listesi çıkarır arasından secip yollarız. Ama şimdi bile utanıyorum sanki bana bunu al der gibi oluyor diyenler oldu. O yuzden ona da yanasmayabilirler.

Canım kupa alırsın. Yanına mesela bir şal alırsın. Kolye alırsın kurbanının tanıtımına göre. 40-50 liralık olunca postala:KK53:

teşekkürler sevcancım. Ay hiç dikkat etmedim bidahakine bakcam hasim otoya :KK70:

Ptt ye gitcen kargo yollıcam dicen kız neyini bilmiyon
ha ha ha ha bılıyorumda kırılır dıyee:-)
öyle düşünmeyin,öncelikle hasatlığı kabul etmek lazım.neticede iyileşen bir hastalık değil bizimki.sadece ilaçla kontrol altına alınıyor ,ki ilaç da bu yüzden var ev öenmli..isabah aç karnına işe gitmeden bişeyler yemeyi çok özlemişim evet kabul..ama yüksek ihtimal 1 aya tekrar ilaca başlıcam:)bence kabul edip hayatın bir rutini halien getirirseniz alışması daha kolay olur..ialcı al bırak yaparsanız da hormonlar daha çok zarar görüyor.
ben sabahları kalkar kalkmaz alıyorum mesela ,yadırgamıyorum böyle olunca.bir de psikolojik olarak da öenmli bence.inatlaşınca daha beter azıyor:)

bende de rinit,astım,egzama var hepsi de alerjik.:)
york testi besin intoleransı için yapılıyor.yalnız epeyce pahalı bir test.min 1.000 tl gibi.
baslıycam yıne benı cok etkılıyor kafamı kaldıramıyorumm

sen hiç ipucu verdin mi? bi ipucu ver ben de sana özelden hediye fikirleri vereyim. :KK70:
benmıyım senın kurbanın yoksa:-)

Ben hic fikir vermiyorum farkindaysaniz :KK71:yine farkindaysaniz hic soranda yok :-)
Hediyenin her turlusu beni mutlu eder ya.
ay canımm yazık..

nıye olmasın olur tabı
ama cay takımı gıtmez saglam
kupa olur fıncan olur eglencelı mutfak esyaları olur
olur yanı :KK70:
ayy o zama secenek cok bana gezer aırım alıcak kısı de kusura bakmasınn...

efserı ben hıc tanımıyorum
yenı uye degıl dımı?
ben kım kıme alacak neredeyse bılıyorum buarada :KK70:
bana kım alıcak?ben kıme alıcam hadı bakalım:-)

ya benim 20lik sandıklarım anne çıkıyor. ruhunuz 20 demek ki. :KK37:
benı tahmın et bakalım dıycektım ama adımı deiştirim bellı zatten 25 yasındayım 8 senelık evlıyım 3,5 yasındada bır kızım var:-)

Bu sene ben de aöf istiyorum ygs ye gircem. Sosyal hizmet istiyordum ama öküz gibi puanı sanki örgün okicaz yaa. bide hiç çalışmıyorum tabi :KK70:
Ay baslim bari
kedi anası sen örgün üni okudunmu? yada meslek yüksek okulu? hangi bölüm okudun? diplomanı aldınmı? yada hala kaydın varmı? sosyal hizmetler okumak için uygunsa bölümün sınavsız aöfe girersin.

puansız kız 2. üni olaraktan. direk para yatırıp kayıt oldum :))

kedi anası sen örgün üni okudunmu? yada meslek yüksek okulu? hangi bölüm okudun? diplomanı aldınmı? yada hala kaydın varmı? sosyal hizmetler okumak için uygunsa bölümün sınavsız aöfe girersin.

Örgün lisans okudum da sosyal hizmet sınavsız geciş almıyor arastırdıydım.

FallenAngel FallenAngel niye resim ekle dedin kız göz zevkimizi bozdurdun durduk yere şuna bak :KK70:
En son 2 yil once avatarimi kaldirmistim... kocamla ikimizin fotosu vardi... bi abla ekledi beni burda. bide israrla mesaj yaziyo ben bi ogrendim kayinvalidemin mah oturdugunu bi tutustu kicim hemen kaldirdim fotoyu :KK45:

X