>>Yılbaşı Çekilişi için kendini tanıt<<

slm kızlar aslında bende 1,70 boyun da ve malesefki 80 kiloyum.
çocuk gelişimi ögretmeniyim...mavi ve mor rek favormdir..evliyim ayy çok saçma gelio kendini tanıtmak bee böle hediyemi seçilir ama benim profilime giren ve ziyaret eden arkadaşlara baktım hepsi kendinizi tanıtın diyivermiş dedim hadi tanıtayım ama ben benim çıktıgım kişiyi anladım profilime gelenlerden....

bende 1.60 boyunda 55 kiloyum..
kokoşluk var bende de seviorum napim :hulya:
bende süse püse meraklıyımdır. hediyenin ne oldugu gerçekten öneli deil düşünüp alınması yetio aslında profilimde resimlerim var olmadı ordan bakabilirsiniz..

benim kurban da neleri sevdigini yazsa ne güzel olurdu çok sevicegi bişi almak istiyorum..

Son düzenleme:

ben anlayamadım ya
o kadar uğraştım anlamaya ama yok bulamadım

ımmm bakıyorum da benim kurbanım canım tatlım güzel arkadaşım cok güzel tanıtmış kendini :):)
ben de anlatıyım kısaca 169 boyum 49 kiloyum..öyle kokoş fln değilim evliyim 24 yaşındayım böyle işte

Bana alacak olan kişi Selam sositososito
Profilde kendime ait Resimlerim var zemuszemus
Bana hediye alacak arkadaş ne alırsan al hiç önemli değil elbetteki
Herşeyi severim kokoşum,makyajı severim,takıyı severim
Tüm hedayelere açığım.laelaelaelaelae

Kendimi tanıtayım :)))
1.60 boyundayım 59 kiloyum. 27 yaşındayım bi şirkette asistan olarak çalışıyorum. Evliyim.
Petrol mavisi, Gri, siyah, Mavi renklerini seviyorum, kokoşum şık giyinmeyi severim.
Kahverengi saçlı, kahverengi gözlü, beyaz tenliyim. Üst beden M, alt beden 38-40 kalıba göre değişiyor.

bana alacak kişi ne alırsa alsın kabülümdür ya
atıyorum bir permatik alsa bile sevinir eşime veririmkaydirigubbakcemile3

sonuçta bir kazak pantolunu bile bırakın bir arkadaşı kocamıza bile
denemeden almıyoruz..yanımızda olsamasa bile değiştirme garantisi ile alıyoruz

eee bu uzakta daha zor bir durum çünkü beden aynı olsa bile her markanın kesiminden fark ediyor

o yüzden ölçü vermekte anlamsız geliyor bana en garantisi süs eşyaları belki

tabi katılmaya bilirsiniz ama benim kendi düşüncem bu....zaten bu hediye sipariş verilmez ne alınırsa kabül eder..sevinirim benŞeniz

hımm benimki sonunda ortaya çıkmış kaydirigubbakcemile3 bide adresi gelse kaydirigubbakcemile3
ben çok kokoşum valla kahve hariç her rengi severim benimde 2 dolap dolusu atkım berem var, takı pek takamıyorum. çalıştığım için sürekli klasik giyerim ama sportif şeylerdende hoşlanırım
kendimi daha iyi tanıtmak için bu kadar detay anlattım ama hiç tanımadığımdan birinden ne olursa olsun hediye gelicek olması heyecan verici yerimseniben

merhabalar 29 yaşındayım evliyim çalışan bi bayanım :) atkı bere kullanmıyorum zira evimle işim yanyana şutarafagitti eğer alındıysa bile önemli değil hatıra olarak kalır o düşüncedeyim sizden gelecek herşey değerli benim için:lepi:

ben geldim :lepi:
bana hediye alacak arkadiş
öncelikle miraba
rahat ol gönlünden ne geçiyosa onu al
ben kokoş,makyacı seven takıyı seven ama abartıdan hoşlanmayan
kitap okumayı seven böle kendi haline hanımhanımcık bir kızcağızım :roflol:
neysem dediğim gibi gönlünden ne koparsa hiç önemli değil
benim için büyük küçük önemli değildir herşeye değer veririm
saygılar sevgiler efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…