kızlar benim hediye alacagım kişi kendini tanıtmamış oyüzden kendini tanıtmayan arkadaşlar tanıtsın lütfen hediye de zorluk çekilmesin gerçi ben aldım hediyemi ama eger arkadaş özelliklerini yazarsa yanına sevdigi şeylerden koyacagım
ya benim adayım da çok kısa bahsetmiş hiç fikir edinemedim ben .. profilinde de resim falan yoktu netcem yavv düşünüorum hala ay şimdi birbirimize fikir de veremeyiz ki ya bana çıkan kişiyse diye olmaz dimi veremeyiz mi CADIARZU
benim hediye alacağım kişinin mesajlarına baktım sadece burda boy ve beden ölçülerini vermiş
arkadaşlar genede ben cesaret edip kıyafet alamam en mantıklısı eve süs eşyası
yada takı türü şeyler alacağım inşallah artık kurbanımın şansına ne gelirse
her türlü hediye kabulümdür gönlünüzden ne koparsa yerimseniben
böyle bakabileceğim çiçek felan olsun isterdim ama kargoyla gelmez ki :gitme:
kırmızı donumu küçük beden alın s - m :kedi:
dekorasyon düşünürseniz evimin resimleri var ordan bakabilirsiniz :kedi:
umarım yardımcı oldum hediye seçerken zorlanmazsınız a.s.
bu şekılde anlatımları hıç sevmem hedıyeyı söyleyım alsın der gıbı fakat tanıtmam için msj gelıyor
1.69 50 kıloyum 23 yasındayım 1 oglum var gıyımı ve modayı çok takıp ederım
Kım bana ne almış dıye laf etmem bır msj yazıp zarfa koyup yollaması bıle yeter herseyden memnun olmayı bılırım
aaaaa evet bak bunu hiç düşünmemiştim benim hediyemde iş yerine gelecek.ben açmak için akşamıda bekleyememmmm.doktorumuzda zaten meraklı melahatın erkek kardeşi,utanırım ben öyle don çıkarsa:kedi:
kızlar ben çekilişe katılan herkese mesaj gönderdim buraya yorum yapmış yada yapmamış diye ayrımadım zaten hep topu 70 80 kişiyiz ayırmadım kimseyi :lepi:
herkes diğer topcite ne alıcam ne alıcam diye hayıflanıyor benim hediye alacağım kişi kendi hakkında hiç bir şey yazmamış falan diyor o yüzden böyle bir şey yaptım :kedi: umarım kimse kızmamıştır :kedi: