>>Yılbaşı Çekilişi için kendini tanıt<<

ben de önceki sayfalarda biraz tanıttım ama azcık daha tiyolar vereyim dedim gönlünüzden kopan hersey değerli benim için ayrıca.
genelde spor şeyler giyerim demiştim eşofman tayt ,tayt üstüne uzun tunik tarzı şeyler de severim,fazla makyaj tercih etmem ,renklerim de kırmızı, siyah ,grili ,ayakkabı olarak da düz spor şeyler öncelikle çanta kullanırsam da genelde büyük ,fazla gözü olan tercih ederim siyah-kahve severim.sizden bana gelen her hediye benim için anlamlı olucak..bunları sadece azda olsa size tiyo olur diye yazdım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
birde kilom:62
boyum:1.65
ayak numero:37-38 arası
beden 38-40 arasıyım
yani M-L
en başlarda yazmışımdır tekrar yazdım.

kızlar hala adreslerinii vermeyenler isimleriyle birlikte songül e ulaştırsalar çok ii olcak galiba hala çok eksik var gibii mesela bana çıkan arkadaşım henüz kızarmamışş

kızlar bence alınırsa pek hoşlanmam dediğiniz şeyleri yazın, istediklerinizi yazdıgınız zaman sanki sipariş etmiş gibi oluyor ve hoş olmuyor sanki bu benim fikrim

mrb. arkadaşlar bencede hediyenin büyüğü küçüğü olmaz gönlünüzden ne koparsa kabulümdür bu heyecanı yaşamak bile çok güzel şimdi biraz kendimi tanıtayım baaari
been 1.60 boyunda
51 kilo
çakma sarışın
biraz kokoş bi bayanım işte haaaaa birde en sevdiğim renkler vazgeçilmezim siyah vede pembe opuyorumnanaktan

kızlar kendımı baŞlarda tanıtmıŞtım kargoyu da belırtmek ıstedım:) bana hedıye gÖndercek arkadŞ ptt kargoyu tercıh ederse ıkımız ıÇınde daha ıyı olurr ÇÜnkı dıĞer kargolar verdıĞım adrese gelmıyorr:KK43:( yada telefon ıhbarlı yapalım ben songule telımıde vereyımm..yoksa ulaŞmaz falan yazık olurr:KK43:

Merhabaopuyorumnanaktan
Ben de 160 boyunda 50 kilo olmuşsumdur akannehir
Yeni evliyim bilirsiniz çoğunuz...
Valla aklıma söyleyecek birşey gelmiyor...Benim için hediye hiç fark etmez..
Düşünülüp alınması yeter kaydirigubbakcemile5

X