>>Yılbaşı Çekilişi için kendini tanıt<<

oku oku gözlerim yoruldu ayol bana cıkan hatunn sana sesleniyorum lütfen sende suraya bi iki bişey yaz şekerim yaa opuyorumnanaktan he bide benim alerjim var lütfen yünlü bişey olmasın laelaelaelaelae

bende kırmızı yeşil pembe ve mavi tonlarından hoşlanırım.bana hediye alcak arkadaşa biraz olsun yardım edebilmişimdir umarım.öncedende belirttğim gibi 1.65 boy 53 kilo tesettürlü değilim.benden bu kadar.

selam kızlar bende tanıtayım kendimi..

ben 21 yaşında 1.75 boy ve 65 kilodayım. üniv öğrencisiyim. kumralım.şunları sevmem diye kısıtlama yapmiicam. bana gönderecek kişinin gönlünden ne koparsa hediyesini bekliyorum opuyorumnanaktan

ay herkes Çok Şeker Şeyler yazmıŞŞ evlenme programında gıbıı Şu bÖyle Şu ŞÖyle harıkasınızz canlarım benımmm:)))

songul abla adreslerı nezaman ÖĞrenıcezz ?mujuksss

Bir de birkaç kişi yazmış, tesettürlü olanlar belirtirse gerçekten iyi olur, kullanılmayacak şeyler alınmamış olur yerimseniben

Ben kapalıyım mesela..Ama olsun ya tokayı falan evde takarımkaydirigubbakcemile3
İçinden ne geçiyorsa onu al bana çıkan gizemli kişiopuyorumnanaktan
Kargoyu aldığımda öğreneceğim gerçekten..Buraya tahmin ettim falan yazdım ama işin şakası...Gerçekten bilmiyorum kim olduğunu:1ninca:

Bende geçen gün yazıp bir kaç satır karalamıştım ama sitede ki sorun yüzünden kaybolmuş sanırım aradım mesajımı bulamadım...

Şöyle böyle demeyeyim her şeyi severim :)), zaten buradan bir anı değil mi maksadımız yerimseniben sadece her türlü takıya alerjim var altın dahi yollasanız malesef takamıyacağımzemuszemus

Bunun dışında 10-15-20 yaşlarında 3 kızım var ve ayrıca kedim köpeğim var... CADIARZU

ben de önceki sayfalarda biraz tanıttım ama azcık daha tiyolar vereyim dedim gönlünüzden kopan hersey değerli benim için ayrıca.
genelde spor şeyler giyerim demiştim eşofman tayt ,tayt üstüne uzun tunik tarzı şeyler de severim,fazla makyaj tercih etmem ,renklerim de kırmızı, siyah ,grili ,ayakkabı olarak da düz spor şeyler öncelikle çanta kullanırsam da genelde büyük ,fazla gözü olan tercih ederim siyah-kahve severim.sizden bana gelen her hediye benim için anlamlı olucak..bunları sadece azda olsa size tiyo olur diye yazdım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

he bu arada anlaşılmasın diye birçok kişinin profilini ziyaret ettim.(çok akıllıyım ya)kaydirigubbakcemile3

şimdi çoğu kimse bana çıktığını zannediyordur.!!!!

oy kızlar ne güzel tanıtmışınız kendiniz yaf bayıldım..
bana gelince..1,63 boylarında oldukça tombik bi bayanım.:kedi:belki buluşma resimlerinde görmüşsünüzdür.
34 yaşında bi kız annesiyim.abartılı olmayan şeyleri severim.ama ne gelirse kabulüm.sonuçta sizlerden hatıra olcek..opuyorumnanaktan

Selam kızlar bende kendimi yazayım kısaca :)
Boyum 1.52
kilo 46
36 38 beden değişiyor
türban,takı ve şal (çok varda) harici herşeyi gönderebilirsiniz makyajı çok severim süs eşyaları mutfak süs eşyaları herşey kabulümdür şimdiden teşekkürler.

Kızlar bana kımın cıktıgını bılmıyorum özel mesajdanmı gelecek sonuc yaa ben 2 gundur sıteye gıremedım de.Bende 67 kıloyuum,1:62 boyum ciciş süsülü şeylere bayılırım.Makyajı cok severım.Canlı renklerden cok hoslanıyorum.:uhm:

Şimdi sıra bende :
175 boyundayım 62 kiloyum ince fizikliyim ve şık giyinmekten takılardan özellikle küpelerden kolyelerden hoşlanırım.
opuyorumnanaktan

Ben de çoğu kişiyi ziyaret ettim hemen açıklanır- açıklanmaz ki bazıları kendisinin bana çıktığını sansın, heyecan olsun diye:jeyyar:

Diğer topiğe yazdım burayada yazayım:

Adres gönderirken isim yazmayı unutmayın kızlar.

Birde bulunduğunuz yere her kargo gelmiyo olabilir.Böyle bir durum varsa hangi kargoların geldiğini yazın adresinizle beraber.

Benim buraya Ptt kargo geliyor,Birde Çarşambadan çarşambaya Yurtiçi geliyor.
Ben kime çıktıysam bu iki kargodan biriyle gönderirse daha iyi olur.

Sizinde böyle bir durumunuz varsa belirtin ki zorda kalmasın gönderen sizde zorda kalmayın.

bnde tanıtayım kendımı

165 boyum 43 kılodayım.
xs ve small gıyıyorum
23 yaşındayım
örgü hariç herşeye kabulum kızarıklık yapıor:)

Son düzenleme:
boyum:1.60
kilom:55
türk dili ve edebiyatı öğrencisiyim
evliyim
22,5 yaşındayım
bukadar başka yazcak bişey bulamadım
opuyorumnanaktan

ben kime çıktım çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile2
bende 168cm boy ve 54 kilodayım,özellikle belirtmek istediğim birşey yok arkadaşlar,önemli olan bu organizasyonun şıklığı ve bu paylaşımın bir hatırası olması

(38 bedenim,dar kalıp M beden kırmızı donumu beklerim) kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…