>>Yılbaşı Çekilişi için kendini tanıt<<

kızlar birde unutmadan tekrar soylım
kargo ücretini hediyeyi yollayan odüyor çünkü sonçta hediye alıp veriyoruz birde üstüne para odemeyelım.lmaz:
temiz iş olsun.

kendımı tanıtmaya gerek varmı.. evliyim antalyada yasıyorum 1.65 boyunda 65 kıla dayım .... hedıyenın buyugu kucugu olmaz. önemli olan kk hatıra olmasıtskler şimdiden

bende tanıtayım bari kendimi :) ben kime çıktım bilmiyorum ama çok merak ediyorum 1,75 boylarındayım 65 kiloyum esmerim aslan burcuyum evliyim finans sektörinde çalışıyorum 23 yaşımdayım capcanlı heyecanlı ateş topu gibi biriyim kaydirigubbakcemile3

ayy okurken çok eğlendim... eheheh))

yaklasık 4 yıldır kk manyağıyım..zemuszemus

kkdan iğne gelse kabulüm..))şakkıdı

sadece bana hedıye alacak arkadasım..... ki tahmin edebiliyorum kim olabileceğini))sengözlerimebaksanab
***çok önemli not::jeyyar:
ben bir öğretmenim ve evimde ne kadar biblo,çiçek,kültablası(ki sigara kullanmam>),bardak vb.yasakkelime. oldugunu tahmin edersin sanırım))delikafadulden

ee hadi kolay gelsin:kedi:

hahahahy ne çok güldüm.
Ben de bir öğretmen olarak :))))

merhaba,
harika bir topic olmuş
birbirimizi tanıma konusundada muhteşem bence:hulya:

gelelim kendime,

hediyelere bayılırım. Ota cöpe -tatlicadiarzu- fark etmes asla...
düşünülüp alınması en güzel hediyedir bana göre
22 yaşındayım kolay begenirim
pembe eflatun(lila) siyah beyaz ve kırmızıyı cok severim.
muhasebeciyim , bekarım
bazen sade bazen şıkşıkıyı şıklığı severim zemuszemus
Boyum 1,68 - 68kğyim

eee bende tanıtayım kendimi yawss
1.71 boyundayım 70kg malesef pastel renkleri severim kırmızıya bayılırımmm ev hanımıyım takılarla pek ilgilenmiyorum işte böyleee
burası benim çok işime yaradıya süperrrrrrrrrr

Sumak sana hediye alcak kişiye acıdım nan, onu sevmem bunu sevmem, neyi seversin söyle bari kaydirigubbakcemile3

:

hehe dıyene bak kaydirigubbakcemile3

bı bakarsın bunların hepsını de severım ben ,ıkızler burcuyum dedık ya kaydirigubbakcemile3

sana kım cıktı tahmın ettım ben :jeyyar:

hehe dıyene bak kaydirigubbakcemile3

bı bakarsın bunların hepsını de severım ben ,ıkızler burcuyum dedık ya kaydirigubbakcemile3

sana kım cıktı tahmın ettım ben :jeyyar:

Terazi olan benim, dengesiz olan siz anlamadım ben bu işi kaydirigubbakcemile3
Benimkini tahmin etmek çok kolay zaten, gizem bozulmasın diye açık açık söylemiyorum zemuszemus

24 yasındayım bekarım sigortacıyım 4.yılımı bitirmek üzeriyim bu sektörde aynı zamanda acıkdan üniv okuyorum oldum olası geveze biriydim ama işim icabı iyce geveze oldum hareketliyimdir yerimde duramam bişeyi kafaya taktıysam kesin yaparım inadımdır yani biraz:)) bi dönem cok kitap okuyodum ama artık pek vaktim olmuyor degişiklikleri severim bişeyler sürekli aynıysa sıkılırım ikizler burcuyum burcumunda bicok özelligini tasırım 1,60 boyunda 49 kiloyum aksesuar tarzı şeyler dikkatimi ceker biblo mum vb. şeylerden pek hoslanmam(toz almayı sevmiyorumda :) işime yarıycak kullancam kalbalık olmıycak etrafım...fazlasıyla anlattım sanırım:)))))

merhaba arkadaslar
bende 35 yasindayim bekarim
165 cm 58 kiloyum
gondericek olan kisi her ne gonderirse gondersin benim basimin tacidir,onemli olan dusunulmek manevi degeri onemlidir.

kimlerin çıktığını tahmin etmeyi bırakın artık ya,
öğreneceğiz hep beraber,
hadi yazın bakalım,bayıldım burayı okumaya,
vallahi çok şekersiniz hepiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…