>>Yılbaşı Çekilişi için kendini tanıt<<

valla canım ben ne kadar koç gördüysem hepsi benim gibi kaydirigubbakcemile3
koroya girerim, drama kursuna başlarım, japonca kursuna giderim ama hiçbirini sonuna kadar götüremem, ömrü birkaç aydır, hemen sıkılırım
ama başladığımda bundan sonraki hayatım onla geçecek sanırsın sositososito
sahi hocam bi el at da beni adam edelim :1rolleyes:

hehe aynı ben kaydirigubbakcemile3

benım kı ıkızler burcu olusumdan :hulya:

işin içinden cıkamazsam atıyorum burcuma ,ikizler dıyınce hee tamam dıyorlar kaydirigubbakcemile3

ehh bende öyle bir günüm bir günüme tutmayınca annem dengesiz bu kız der sırnaşık şey

benim dengesizliğimi her seferinde yiyorlar
birşeye bir hevesle başlayınca etrafımdaki herkes abartma uyarısında bulunma ihtiyacı hissediyor
bilmiyolar ki en fazla birkaç ay ömrü var kaydirigubbakcemile3

hehe aynı ben kaydirigubbakcemile3

benım kı ıkızler burcu olusumdan :hulya:

işin içinden cıkamazsam atıyorum burcuma ,ikizler dıyınce hee tamam dıyorlar kaydirigubbakcemile3

maymun iştahlıyız sanırsam :tomato:

bu arada bu topik çok hoş oldu
hepinizi tanımak harika oldu arkadaşlar
zevkle okuyorum tek tek yazdıklarınızı, böylece hepimiz de daha iyi tanışmış oluyoruz :lepi:

ben de tanıtayım kendimi
1.65 boy 78 kilo tontiş bir hamileyim
her an doğurabilirim
ters dönmüş tosba gibiyim
evden zor çıkıyom
iki gezip tısılayıp geri geliyom
aslında dün songül ablaya msj attıydım hediye bakamayacağım diye ama gitmedi heralde hayırlısı böyleymiş
tesettürlüyüm
kaç beden olduğumu bilmiyom
makyajla işim olmaz
evde süs eşyalarını hiç sevmem
takı da sevmem
evimde işe yarayacak bi şey olabilir
bebeye de olabilir

Kırmızıyla yazdığım yere çok güldüm, canım ya inşaallah hayırlısıyla doğurursun..Hayırlı ve sağlıklı olur evladın.

bende kendimi tanıtayım kısaca,31 yaşındayım 7 yıllık evliyim malesef henüz çocuğum yok.boyum 1.55 kilom 50.özellikle sevdiğim bir renk yada stil yoktur.pek öyle kokoş sayılmam sade şeylerden hoşlanırım genellikle.bana ne gelirse gelsin eminim çok seveceğim çünkü önemli olan gönülden kopup gelmiş olmasıdıropuyorumnanaktan

Kırmızıyla yazdığım yere çok güldüm, canım ya inşaallah hayırlısıyla doğurursun..Hayırlı ve sağlıklı olur evladın.

eşim taktı o ismi bana
malum oturunca hemen kalkamıyom
kabuğundan kafasını çıkaran tosba gibi bi oraya bi buraya bakıyom
o yüzden yani

inşallah canım teşekkürler

merhaba kızlar bende kendimi tanıtıyım boy 1.60 kilo60 bedenim40 ile42 arası değişiyor üst bedenim M bende takı akmayı pek sevmem tek aksesuarım çantam < ilgililere duyurulur evliyim 3 erkek çocuk annesiyim ...her tarz giyinirim ama dekolteyi pek sevmem ..atkı bere hiç kullanmam ne diyim gönlünüzden ne koparsa işte

bide çok güzel böyle herkes kendini tanıtsın bence mesela ben hediye alacağım kişinin nelerden hoşlandığını neleri sevmediğini burdan öğrendim hihoyyythihoyyyt

Sumak sana hediye alcak kişiye acıdım nan, onu sevmem bunu sevmem, neyi seversin söyle bari kaydirigubbakcemile3

Ben de tanıtıyım kendimi.
27 yaşındayım, bekarım. Zamanında şımarıklık yapıp bıraktığım okul hayatıma bu yaşımda geri döndüm, geç kalınmış kariyer planlarım var. Şu an çalışmıyorum, sosyal hayatıma ara verdim, evdeyim, birkaç hafta sonra dersler, sınav koşuşturmacasına başlıcam.
36-38 bedenim.
Süsü makyajı çok sevdiğim söylenemez, bakımı severim fondoten allık rimel her daim kullanırım, parfüm şişesinin içine girer çıkarım ama far kalem yanıma uğramaz mesela.
Dolaplarım giysiden yıkılsa da en çok para harcadığım şey yine giysidir mafoldumben Her türlü şeyi giyer kendime yakıştırırım.
Fazla takıp takıştırmayı, şapka, atkı türü şeyleri genelde sevmem.
Kullanmaktan vazgeçmediğim şeyler var ama alınamayacak türden şeyler onları es geçiyorum. Bana hediye alacak kişiye kendimi az da olsa tanıtmaya çalıştım, çünkü ben de bana çıkan kişi hakkında herşeyi bilmek istiyorum.
Ne alınırsa alınsın beğenirim, önemli olan düşünülmüş olması, hatırası zemuszemus

Songül abla da tanıtsın kendini ama :kedi:

Bir de birkaç kişi yazmış, tesettürlü olanlar belirtirse gerçekten iyi olur, kullanılmayacak şeyler alınmamış olur yerimseniben

bende tanıtayım bari birazcikk kendimii
23 yaşındayım yani 5 gün sonra 23 olucam sırnaşık şey
şuanda çalışmıyorum malesef işsiziimm :KK43: evde oturuyoruum :KK43:
36-38 bedenim
boyum1.64 kilomda 56
makyajıda cicili bicili şeyleride severim ama çok abartı olmadığı sürece
sadece fazla klasik çok ağır şeyleri sevmem
her seferinde dahada almıcam demesemde yinede en çok para harcadığım şey kıyafet
böyle kızlar aşırı takıntım yok renk takıntımda yok umarım biraz fikir verebilmişimdir
hediye adı üstünde siparişle olmazki
hihoyyyt

bi ekleme daha yapiim kızlar yün atkı bereler bendede kaşıntı yapıyor malesef kullanamıyorum :KK43:

Son düzenleme:
ben kendimi tanıtmıştım ama gene de tanıtayım :

1.70 boyunda 21 yaşında kumral tesettürlü bir bayanım bedenim malesef XL :S Hamileim atkı bere türü şeylerden hoşlanmam incik boncuk takmam tek taktıgım alyansımdır makyaj sevmem dogallıktan yanayım neyse:) hertür rengi severim

istek mi yapıyorsunuz Songül kendini tanıtsın diye..
ama utanırım şimdi ben...neyse pekala...hazır mısınız??

efenim ben 37,5 yaşında ,1.75 boyunda,sarışın,yeşil gözlü
65 belki 67de olabilir kilodayım,abartıya kaçmayan giyim tarzım var,
işim gereği spor sadece hafta sonu giyiniyorum...
öyle aşırı makyaj falan yapmam,sadece allık,rimel ve parlatıcı sürerim...
her kıyafetime uygun yine abartılı olmayan sade takılar takarım...
evet her bayan gibi ihtiyacım olmasa da kıyafete para yatırmayı seviyorum...
bu arada bedenim 42...
atkı,şapka ,eldiven çok sevmeme rağmen kullanamıyorum,
çünkü kaşıntı yapıyor...
bana kim hediye alacak ise (bende bilmiyorum ya deerrmişim)
hiç kendini sıkıntıya sokmasın lütfen...çam sakızı çoban armağanı...
gerçekten çok güzel bir paylaşım oldu..
ay ben hepinizi çok sevdim yaaa...

X