- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
ayyya çok eğlendim seni birse SUmak ı okurkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben ilgi alanı, giyim tarzı, hatta herşeyi çok değişken biri olduğumdan kendim bile net birşey söyleyemem
onun için çekilişte ben çıkarsam aklınızdan ne geçerse onu alın, emin olun ben onu kullanırım zevkle seve seve
tarzım olmasa da tarzıma uydururum, annemin eski eşyalarını bile gayet kokoş hale getirip kullanan biri olarak :))
birgün kokoş olurum birgün salaş, birgün makyözden çıkma makyajla çıkarım birgün dayak yemiş gibi :)) koç burcu olmamla alakalı bir durum sanırsam...
birgünde dünyayı kurtarmaya çalışırım, ertesi gün hiçbir şey yapmam, kitap okumayı severim ama sıkılmadan bitirebildiğim kitap sayısı azdır... birgün 500 sayfa kitap okuyup 1 ay gazete bile okumadığım olur :))
şimdi farkettim de ne sorunsal biriymişim ben :roflol:
ayyya çok eğlendim seni birse SUmak ı okurkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Seni sosyal proje olarak ele alalım bigün kaydirigubbakcemile3
Walla ben de koç burcuyum ve aynene sen gibi değişken olabiliyorumŞeniz
ben ilgi alanı, giyim tarzı, hatta herşeyi çok değişken biri olduğumdan kendim bile net birşey söyleyemem
onun için çekilişte ben çıkarsam aklınızdan ne geçerse onu alın, emin olun ben onu kullanırım zevkle seve seve
tarzım olmasa da tarzıma uydururum, annemin eski eşyalarını bile gayet kokoş hale getirip kullanan biri olarak :))
birgün kokoş olurum birgün salaş, birgün makyözden çıkma makyajla çıkarım birgün dayak yemiş gibi :)) koç burcu olmamla alakalı bir durum sanırsam...
birgünde dünyayı kurtarmaya çalışırım, ertesi gün hiçbir şey yapmam, kitap okumayı severim ama sıkılmadan bitirebildiğim kitap sayısı azdır... birgün 500 sayfa kitap okuyup 1 ay gazete bile okumadığım olur :))
şimdi farkettim de ne sorunsal biriymişim ben :roflol: