>>Yılbaşı Çekilişi için kendini tanıt<<

***merhaba sevgili arkadaşlarım***
öncelikle belirteyimki hediyenin küçüğü büyüğü olmaz bu çekilişe katılmamın en büyük nedeni ömrümün sonuna kadar saklayacağım kadınlar kulübüne özel bir hatıra olması.şimdiden hepimiz hediyelerimizi güle güle kullanalım diyorum.
bere pek kullanmıyorum özellikle belirteyim:))
boy:1.60
kilo:50
ten:esmer
medeni hal:evli(1.5 yıl oldu)
çoook süslüyüm,takı,makyaj,giyim kuşam vazgeçilmezim.ayrıca değişik ev dekorasyonları mutfak ve ev eşyalarıda ilgi alanımdır.kısacası süslü püslü kokoş olan herşeeeeye bayılırım.
GÖNLÜNÜZDEN NE KOPARSA SEVE SEVE GÜLE GÜLE KULLANIP ÖMÜR BOYU SAKLAYACAĞIM.
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.

merhabalar bende kendimi tanıtıyım,çok mutluyum ki bu siteyi tanıdım ve bu siteden bana hatıra kalacak bir şeyim olacakopuyorumnanaktan
boy:175
kilo:57
ten:kumral
medeni hal:evli
sevidigim renkler kırmızı ve siyah, çok abartılı süslü şeyleri pek sevmiyorum, uzun saçlıyım, m beden giyiyorum

ayy ne yazayım bilemedim üstteki üyeden kopya çektim wallakaydirigubbakcemile3
benden bu kadar şimdiden gönderecek arkadasıma çok teşekkür ediyorum ömür boyu saklıcam çok mutluyum:dance:

Son düzenleme:
merhabalar bende kendimi tanıtıyım,çok mutluyum ki bu siteyi tanıdım ve bu siteden bana hatıra kalacak bir şeyim olacakopuyorumnanaktan
sevidigim renkler kırmızı ve siyah, çok abartılı süslü şeyleri pek sevmiyorum, uzun saçlıyım

benden bu kadar şimdiden gönderecek arkadasıma çok teşekkür ediyorum ömür boyu saklıcam çok mutluyum:dance:

HUHUUUU kalttaki komşum bendenmi kopya çekti.ilahi şekerim valla çok güldüm.kaydirigubbakcemile3

sevidigim renkler kırmızı ve siyah, çok abartılı süslü şeyleri pek sevmiyorum, uzun saçlıyım

alt kattaki komşum benim ne güzel yazmışım öyle üsttekinden kopya çektim diyekaydirigubbakcemile3öptüm seni şekerim bide birbirimize çıkıyormuşuz amma olur heee

aa süper olmuş bu topic, arkadaşlarımıza ne hediye alabilirz diye düşünürken onlara ait bazı şeyleri bilmek güzel olmuş, ama bende kimseyi yönlendirmek istemem :kedi:

temamız zaten belli Merry Chrismaaas :lepi:
eee hepimizde kokoşuz nasılsa zemuszemus
hediye seçeneği çok, şimdi her yer yılbaşı için hediyelerle dolu..

kısaca kendimi tanıtayım, 86 doğumluyum, 1,5 yıllık evliyim, açık tenliyim, çakma sarışınım zemuszemus
boyum 1.60 1.62 falan sanırım, kilom 57
Bedenim ise alacağım kıyafetin kalıbına göre S yada M olarak değişiyor

bu kadar bilgi yeter sanırım...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
bende biraz kokoşum ama atkı bere falan pek bana göre şeyler diil
1,67 boyum 66 kiloyum :KK43:
20 yaşındayım
sözlüyüm :) çeyiz hazırlığı yapıyorum
pembe ve mavi enn favari renklerim
gelecek her türlü hediye beni mutlu eder
önemli olan ömürr boyu saklayabileceğim bir hediye olması
şahsen beni kıyafetten çok süs eşyası daha çok mutlu eder (ayy çok mu görgüsüzlük oldu ne )

alt kattaki komşum benim ne güzel yazmışım öyle üsttekinden kopya çektim diyekaydirigubbakcemile3öptüm seni şekerim bide birbirimize çıkıyormuşuz amma olur heee

walla öle oldu üst komsum aklıma yazıcak bişey gelmedi bende kopya cektimkaydirigubbakcemile3ayy bana çıkarsın insallah tatlım aklımda çok süslü süslü şeyler var:teytey:öptüm datlumopuyorumnanaktan

bende yazıyım 53 kiloyum 38 bedenım 160 boyum 19 yaşındayım aslan burcunun özelliklerini taşımaktayım ışıltılı dikkat cekici şeyler hoşuma gider değişik ve görüntüye önem veririm

slm kızlarr
evliyim
bebiş henüz yok bundan sonra yapıcz inşalah :))
üniversitede hocayım
36-38 bedenim
38-39 no ayakkabı giyiyorum
son gunlerde deli gibi fular hediye geldi doğal olarak kullanmaya başladım
makyaj yapmayı severim
örgü örerim hiç bişi bulamazsanız bana bir sürü ip alın benden mutlusu olmaz :)))))):hulya:
takı evlendikten sonra yerini pırlanta altın ve zümrüte bıraktı:lepi:
hediyeniz ne olursa olsun yüzümü gülümsetecektir :)))
içten bir gülmeniz yeter şekerler opuyorumnanaktan

160 boyunda 47 kiloda 25 yaşında kumral bir bayanım 3 yıllık evliyim 36 bedenim
hediyeniz ne olursa olsun çok beğeneceğimden eminim çünkü düşünüp göndermeniz yeter

Son düzenleme:
İyi geceler herkese ben de 1.65 boyda ,62 kiloda sarı saçlıyım ,beden olarak m-L arası degişiyor en çok kırmızı,siyah seviyorum en çok spor giyinirim eşofman tayt falan ,mutfak da vakit geçirmeyi ,yemek yapmayı severim 37-38 numara ayakkabı giyerim..hangi arkadaşa çıkarsam hediyesi benim için çok degerli olacak....

boyum 170 kilom 52
Lise sona gidiyorum.
İzmirde yaşıyorum
Bedenim s beden
Süsü severim.Renkli giyinmeyi severim.Parfüm severim.Kitaplara bayılırım.Sanatseverim.
Benden bukadar bakalım :))

e sıra bana geldi demek ki

boy, kilo hiç yazmıyım(anladınız siz)

benim için de hediyenin ne olduğu önemli değildir.önemli olan beni düşünerek almanızdır.

sizlerden gelen başım gözüm üstüne...

kendim takı yapıyorum ama takmayı pek sevmem

hiç makyaj yapmıyorum(ama başlamayı düşünüyorum becerebilirsem)

kokoş değilim oldukça sade takılırım.

ikizler burcu,evli,cimbomlu,siyah,mor ve acı yeşil renklerini severim.

bende kendimi azcık tanıtayım dimi
şimdikin 1.60 lara yakın bir boyun var
kısa gibi düşünülsede ben kendimi dalyan gibi görüyorum :sm_cool:
ayrıca giyime kuşama bayılsamda kilo problemi nedeni ile kendime uygun bişey bulamam ( 3 lü rakamlardayım da azcık)
takıyı severim ama
alerji yaptıgı için kullanamam
makyajı severimhafif yaparım
dogllıktan yanayım ama
kitap okumayı severim ( en son siyah kan 'ı okudum ve alacakaranlık serisini)
giyimde koyu renkleri severim vişne çürü ,siyah ,gibi
atkı bere bende kullanmamm

sonra eklerim acelem ver cıkıyorum

Son düzenleme:
X