>>Yılbaşı Çekilişi için kendini tanıt<<

merhaba hatunlar,ben 1,55 boyunda 57 kg lık bodur bir pilicim :))
bekarım, bir şirketin muhasebesini tutuyorum.süslü püslüyümdür birazcık, renkli giyinmeyi severim.
bedenim 38-40 arası gidip geliyor malesef :KK43:( herşeyle mutlu olabilecek bir yapıya sahibim,anlayacağınız benim için hediyenin ne olduğu önemli değil mühim olan mutluluk vermesi :))

ben de eksik kalmayayım...

28 yaşında bekar ; gayet minimini bir hatunum...
müşteri temsilcisiyim... bu site ile daha çok süse püse; makjaya başladım diyebiliriz...

gönlünüzden ne koparsa beni gülümsetecek emin olun :)

Bende yazayım :kedi:

1.65 boyunda 47kiloyum, aöf okuyorum ayrıca tekniker olarak çalışıyorum,bekarım süsü püsü severim zemuszemus
renkli giyinmeyi pek sevmiyorum daha cok sade renkler tercihim siyah,fuşya,gri,turkuaz gibi...don falan olmazsa iyi olur kargo babamın eline gecerse acar buyuk ihtimalle çünküsırnaşık şey
alınanın hiç önemi yok ayrıca..:eek: yüzümdeki tebessüm bana yetecektir emin olun
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Gelecek her türlü hediye, tarzım olsun olmasın beni çok mutlu edecek. Bu nedenle kendimi tanıtmaya gerek olmadığını düşünüyordum. Ama bana hediye alacak olan arkadaşın işini de zorlaştırmak istemediğimden karar değiştirdim...
42 yaşında, 1.68 boyunda 70 kg bir bayanım. Evli ve iki çocuk annesiyim. Öğretmenim aynı zamanda. Evim son derece sadedir ama ben biraz kokoş sayılabilirim.
En çok mutfakta zaman geçirmeyi severim.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....

Son düzenleme:
ben de tanıtayım kendimi :)
20 yaşında ögrenciyim..
38 bedenim..boyum 1.67 fln heralde
ayakkabı numaram 37
siyah beyaz mavi yeşil severim..kahverengi ve turuncuyu hiiiiiiiiiiiiç sevmem
şal fln takarım
parfüm hastasıyım
avoncuyum
makyaj yaparım severmmm
cicili bicili şeyleri severm
bu kadar :)

Son düzenleme:
ben de tanıtayım kendimi
1.65 boy 78 kilo tontiş bir hamileyim
her an doğurabilirim
ters dönmüş tosba gibiyim
evden zor çıkıyom
iki gezip tısılayıp geri geliyom
aslında dün songül ablaya msj attıydım hediye bakamayacağım diye ama gitmedi heralde hayırlısı böyleymiş
tesettürlüyüm
kaç beden olduğumu bilmiyom
makyajla işim olmaz
evde süs eşyalarını hiç sevmem
takı da sevmem
evimde işe yarayacak bi şey olabilir
bebeye de olabilir

ben de anuşka gibi düşüncesini değiştirenlerdenim bunun nedeni de aynen dediği gibi arkadaşın işini kolaylaştırmak sonuçta çekiliş sonucu çıkan arkadaşa ben de memnun olacağı bir hatıra bırakmak isterim sanırım.ve tanımadığım için zorlanacağım bari benim çıktığım kişi zorlanmasın :)ben 164 boyundayım ama kiloyu yazmasam da olur 46-48 bedenim işte :)))
sonraaaa. evliyim laborantım. sarışınım. kısa saçlıyım. ( yeni kestirdim de reklam yapayım)
en sevdiğim renk mor olmakla beraber siyah, kahverengi favorimdir. pırıltılı ışıltılı şeyleri severim.

28 yaşındayım.
bu kadar yeterli sanırım sonuçtan öneml olan her zaman dendiği gibi gönülden ne koptuğudur.
hepinizi öpüyorum Şeniz

Ben aldım kızlar hediyemi,bakalım kim çıkacak bana.
Bana çıkan kişi inşallah beğenir.

Belki sonra çıkamam diye mecburen aldım bugün.ılçedeyim ve burda hiç bişey yok.Doktora gitmişken onuda alayım dedim.

ben ilgi alanı, giyim tarzı, hatta herşeyi çok değişken biri olduğumdan kendim bile net birşey söyleyemem
onun için çekilişte ben çıkarsam aklınızdan ne geçerse onu alın, emin olun ben onu kullanırım zevkle seve seve
tarzım olmasa da tarzıma uydururum, annemin eski eşyalarını bile gayet kokoş hale getirip kullanan biri olarak :))
birgün kokoş olurum birgün salaş, birgün makyözden çıkma makyajla çıkarım birgün dayak yemiş gibi :)) koç burcu olmamla alakalı bir durum sanırsam...
birgünde dünyayı kurtarmaya çalışırım, ertesi gün hiçbir şey yapmam, kitap okumayı severim ama sıkılmadan bitirebildiğim kitap sayısı azdır... birgün 500 sayfa kitap okuyup 1 ay gazete bile okumadığım olur :))

şimdi farkettim de ne sorunsal biriymişim ben :roflol:

ben de anlatayım ,yardımcı olsun :)

yaşım 25 zemuszemus

1,67 fılan boyum (keske bıraz daha uzun olsaydı :sinifsinif: )

kılom 53 (keske bıraz da zayıf olasaydım :p ,evlendım boyle oldu :p:nazar: )

belirttıgım gıbı evlıyım (keske bekar olsaydım demıyecegım kaydirigubbakcemile3)

Makyaj yapmayı pek sevmem ,aksesuar ,kolye, kupe,fular takmam ..

atkı -bere bezen takarım ..cok nadir.

ayakkabı no..38-39 bazen 40 :umursamaz:

kumralım ,sarısında sayılabılır ,S ve M beden gıyıyorum..

en sevdıgım renk,taba ,kahverengı,turuncu ,siyah,kırmızı,mor :bbo:

ay ne cok anlatmısım kendımi kaydirigubbakcemile3

hiçççççç farketmez bunları sevmem dedıgım seyler bıle alınsa cok mutlu olacagım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
e sonuçlarda belli oldu bende kendimi tanıtayım artık.....
23 yaşındayım esmerim her kadın gıbı süsü püsü makyajı şıkırdaklı kokoş şeyleri aksesuarları severım tabıkıde cok abartı olmadıgı takdirde tabiikşde boyum 1.72 ama kiloya gelmeyelim hiç bana hedıye alacak olan kişi kıyafet falan olmasın sonucta bana olmazsa kullanamayacagım ve cok üzülürüm çünkü zevkle kullanmak istıyorum hedıyemı onun haricende ne olusa olsun kabulumdur sonucta kk dan yani :)))))
romanlar gibi kırmıza bayılırım evim bile kırmızı siyah krem :))
herkese kolay gelsin.....şimdiden teşekkür ederim......

Son düzenleme:
ben ilgi alanı, giyim tarzı, hatta herşeyi çok değişken biri olduğumdan kendim bile net birşey söyleyemem
onun için çekilişte ben çıkarsam aklınızdan ne geçerse onu alın, emin olun ben onu kullanırım zevkle seve seve
tarzım olmasa da tarzıma uydururum, annemin eski eşyalarını bile gayet kokoş hale getirip kullanan biri olarak :))
birgün kokoş olurum birgün salaş, birgün makyözden çıkma makyajla çıkarım birgün dayak yemiş gibi :)) koç burcu olmamla alakalı bir durum sanırsam...
birgünde dünyayı kurtarmaya çalışırım, ertesi gün hiçbir şey yapmam, kitap okumayı severim ama sıkılmadan bitirebildiğim kitap sayısı azdır... birgün 500 sayfa kitap okuyup 1 ay gazete bile okumadığım olur :))
ayyya çok eğlendim seni birse SUmak ı okurkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Seni sosyal proje olarak ele alalım bigün kaydirigubbakcemile3
Walla ben de koç burcuyum ve aynene sen gibi değişken olabiliyorumŞeniz

ayyya çok eğlendim seni birse SUmak ı okurkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Seni sosyal proje olarak ele alalım bigün kaydirigubbakcemile3
Walla ben de koç burcuyum ve aynene sen gibi değişken olabiliyorumŞeniz

valla canım ben ne kadar koç gördüysem hepsi benim gibi kaydirigubbakcemile3
koroya girerim, drama kursuna başlarım, japonca kursuna giderim ama hiçbirini sonuna kadar götüremem, ömrü birkaç aydır, hemen sıkılırım
ama başladığımda bundan sonraki hayatım onla geçecek sanırsın sositososito
sahi hocam bi el at da beni adam edelim :1rolleyes:

kızlar ben kendimi tanıtmıştım ama çok kısa yazmıştım tekrar ayrıntılı anlatayım 21 yaşındayım 1.70 boyum 74 kilom esmerim süslü biri değilim incik boncuk takmam tek kullandığım aksesuar çanta sadece oda lazım olduğundan sevdiğim renkler siyah ve kırmızı makyaj çok yaparım

37 yaşında ,1,50 boyundayım ve maalesef kiloluyum
esmerim, çok abartılı şeyleri sevmem
sade bir insanım ama ne alınırsa alınsın kullanacağıma emin olun.
Kırmızı, siyah, turuncu ve gri renkleri severim, Aksesuar takmayı severim.

Son düzenleme:
Beni hiç tanımayan biri için yazalım bakalım, yardımcı olmak adına..
27 yaşındayım, 7 yıllık evliyim çocuğum yok ..
Bilecik'te küçük bir ilçede yaşıyorum
Boş zamanlarımı tamamen örgüyle ve KK ile geçiriyorum..Örgü çoğu zamanımı alıyor diyebilirim , çok seviyorum örmeyi..:hulya:
Onun dışında müzik dinlemeyi ve kitap okumayı çok severim.Aklıma da başka şey gelmiyorakannehir
Kime çıktıysam içinden ne geçiyorsa onu alsın lütfen..Ne istiyorsa..

Bu yarışmaya KK'ünden saklayacağım bir anı olsun diye katıldım..Herkes gibi tabii..
Sevgiler..

Son düzenleme:

ehh bende öyle bir günüm bir günüme tutmayınca annem dengesiz bu kız der sırnaşık şey

yazılan tüm mesajlara acaip güldüm kızlar ya çok komiksinizkaydirigubbakcemile3
ben de yazayım bari

30 yaşındayım kahretsin martta 31 olucam ama ruhum 20 yaşında hala:kedi:
10 yıllık evliyim ve 6 yaşına girecek olan harika bi oğlum var
1.60 boyum ve 60 kiloyum(bu arada 100 kiloydum ben belirteyim 40 kilo verdim.bomba gibiyim)
çalışmıyorum,kk delisiyim
her gün düzenli olarak 3 saatimi spor salonunda canımı çıkartarak geçiriyorumkaydirigubbakcemile3
tam bir müzik delisiyim.neredeyse her anım müzik dinleyerek geçer
takmayı takıştırmayı,süslenip püslenmeyi çok severim,azcık kokoşumdur yani:))

bana hediye alacak olan arkadaş kim bilemiyorum ama zor beğenen bir insan değilimdir.önemli olan düşünülmesi,emek sarfedilip gönülden kopan şeyin gönderilmesi
kk dan ve bana hediyeyi alacak olan güzel arkadaşımdan hayatımın sonuna kadar saklayabileceğim bi hatıra olması...

hadi hepimize kolay gelsin
sevgiyle...

X