- 30 Eylül 2009
- 1.050
- 6
- 43
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
ayyy komşuum benim çok sevdim seni valla.sağol canım benim süsee bayılıyoooruuum valla.ayy kime çıktım acep çok merak ediyorum.öptüümm seni şekerim:))
Hahahahkaydirigubbakcemile3 Tam denk gelmiş isteğim sositosositoAvondan tutum top allık aldım arkadaş senin neyine kahverengi allık:mymeka:
Hiiiçç kullanmadım deneme harici..Şu takasta birşeyle mi değişsem n'apsam:jeyyar:
Kaldı elimde, ya da hediye edebilirim ya sallayın takası fıstıklar allık size kurban olsun...
Kim istiyorsa kargolarım içimden geldi be
Hahahahkaydirigubbakcemile3 Tam denk gelmiş isteğim sositososito
Ama ben diğer rengi daa çok seviyorum canım o da güzel ama ben o dediğin şeftali tonunu beğeniyorum.
Sana ben çıkmadım galiba bana göndermediğine göre :)))) TheShe beğenmiş allığı güle güle kullan şeker
Bu allıklar çok güsel yanlız dimi?
Ben başka bi allık kullanıyodum o da kahverengi tonlarıydı.Ama yazın nerde kaybettiysem.Bekliyorum şeftali tonlar indirime girsin diekaydirigubbakcemile5
.
ya ben kime cıktım bana yazabilirmi.meraktan catlıcam ya.ahanda catlıyorum bakın acele yazsın kimse catladım çaaaaaattt :kedi:
:roflol:
bende merak ediorum kime çıktım die kaydirigubbakcemile3
ama sölemesinler yaa böle daha heyecanlı:jeyyar:
ya ben kime cıktım bana yazabilirmi.meraktan catlıcam ya.ahanda catlıyorum bakın acele yazsın kimse catladım çaaaaaattt :kedi:
o zaman sen bilemeyeceksin kime cıktıgını hedıyenı alana kadar :kedi:
lmaz: lmaz:
Yasalara aykırı
:roflol::roflol::roflol:
evet ya gizemini korusun :1ninca: kaydirigubbakcemile3
ben filmlerde de sürpriz sonu seviorum, buda öle olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay tamam canım ozaman özelden çıtlatsın bana olurmu :sm_confused:
Bence olmaz bize yazık değil mi?
mirmirmirmir