>>Yılbaşı Çekilişi için kendini tanıt<<

ayyy komşuum benim çok sevdim seni valla.sağol canım benim süsee bayılıyoooruuum valla.ayy kime çıktım acep çok merak ediyorum.öptüümm seni şekerim:))

bende seni çok sevdim canım hiç kızmamıssın kopişime:kedi::1hug:kaydirigubbakcemile3
bana çıkmamışsın canımm inşallah çok hoşuna gidecek bi hediye gelir sana,az kaldı accık sabretcezkaydirigubbakcemile3

Hahahahkaydirigubbakcemile3 Tam denk gelmiş isteğim sositososito
Ama ben diğer rengi daa çok seviyorum canım o da güzel ama ben o dediğin şeftali tonunu beğeniyorum.
Sana ben çıkmadım galiba bana göndermediğine göre :)))) TheShe beğenmiş allığı güle güle kullan şeker

Bu allıklar çok güsel yanlız dimi?
Ben başka bi allık kullanıyodum o da kahverengi tonlarıydı.Ama yazın nerde kaybettiysem.Bekliyorum şeftali tonlar indirime girsin diekaydirigubbakcemile5

.

sıra bende sanırım kendimi tanıtayım.
25 yasındayım.
57 kıloyum
1.68 boyum
38 bedenim bazen kalıbına göre degişiyor tabiki
pastel tonları çok severim.
ev hanımıyım ve 2 bucuk yasında bir cadının annesiyim.

Selam millet bende tanıtıyorum kendimi lülülülülülü

Ben 23 yaşındayıom öğrenciyim.
Baş örtülüyüm, 38 bedenim ve 1,57 boyundayım.
Mavi, siyah, beyaz renkleri severim. buyrunnnnnnnnn

:1ninca: Ser veririm, sır vermem benim kurbanım da ben gibi gizemli :1ninca:bu yanını çok sevdim:jeyyar:
He canım, ben buraya yazdım valla ilk kim yazarsa ona gönderecektim TheShe yazdı ona gidecek bakalım kısmetse
Eee heyecan dorukta mı, aldınız mı hediyelerinizi fıstıklar?hihoyyyt

kendimi tanıtayım efemmmm buyrunnnnnnnn

25 yaşındaym, ingilizce öğretmeniyim.. 1.64 boyum 53-54 arası gidip gelen kilom var..
36-38 giyiorum(kalıba göre değişio)..

çakma sarışınım, küpe, bileklik saat tarzı şeyleri çok severim...

allık ve kalem haricinde makyaj malzemesi kullanmıorum..

kesin bi tarzım yok, yerine göre klasik yada spor olabilirim, ama günlük hayatımda ikisinin ortası takılırımkaydirigubbakcemile3

marka takıntım kesinlikle yoktur, güzel olduğu ve yakıştığı sürece 5lik 10luk badi de giyerim 100lükte..turkbayragi

film izlemeyi çok ama çok severim...

neysem bukadar yeter sanırım... hediyenin ne olacağı hiç sorun değil, ben şimdiden çok beğendimm bile...önemli olan güzel bi hatıra bırakmak KKdan..

NOT: benim haberim yoktu 2listeden, adımın yazılmasını sağlayan theshe arkadaşıma çok tşk ederim opuyorumnanaktan

merhaba bende tanıtayım kendimi.
ben 28 yaşındayım yeni evlendım. 155 boyum ama 46-48 beden giyen bir bayanım. Makyaj ve takı fazla kullanmam. gelecek hediyemin hatırası olsun dıye kalıcı birşey olmasını çok isterim. şimdiden çok teşekkür ederim.

bana hediye alacak arkadaş çamaşır almazsan sevinirim
çünkü hediyem işyerime gelecek sıkıntı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…