>>Yılbaşı Çekilişi için kendini tanıt<<

ben kendimi tanıtmıştım ama gene de tanıtayım :

1.70 boyunda 21 yaşında kumral tesettürlü bir bayanım bedenim malesef XL :S Hamileyim atkı bere türü şeylerden hoşlanmam incik boncuk takmam tek taktıgım alyansımdır makyaj sevmem dogallıktan yanayım süs eşyasını hiç sevmem :KK43: neyse:) hertür rengi severim bu kadar

ben kendimi tanıtmıştım ama gene de tanıtayım :

1.70 boyunda 21 yaşında kumral tesettürlü bir bayanım bedenim malesef XL :S Hamileyim atkı bere türü şeylerden hoşlanmam incik boncuk takmam tek taktıgım alyansımdır makyaj sevmem dogallıktan yanayım süs eşyasını hiç sevmem :KK43: neyse:) hertür rengi severim bu kadar

yemektemiyiz kız :roflol:
şaka bi yana sana alcak yandı

Çok heyecanlı ya:lepi:
ayyy inşallah bana don falan göndermezler çünkü büyük ihtimalle babamın eline gececektir ben okuldayken oda acar malum sırnaşık şey
:jeyyar:

kızlar ben hediyemi aldım bu hafta yollaycaktım ancak baktım tarih uzatılmıs bir iki parça daha bişiler koyayım istiyorum sevgili arkadaşıma o zaman tam içime sinecek

Pişt:1ninca:
Sen bayağı bayağı takip ediyorsun benim yorumlarımı belli oldukaydirigubbakcemile3
İpucu verme:dilcikar:

hahahahah herkesi takipteyim bu ara:1shok:zemuszemus

Çok heyecanlı ya:lepi:
ayyy inşallah bana don falan göndermezler çünkü büyük ihtimalle babamın eline gececektir ben okuldayken oda acar malum sırnaşık şey
:jeyyar:

Ay bunu sölediğin iyi oldu koymaz belki arkadaşımızkaydirigubbakcemile5

kafamçokkarıştıbirazda giyim tarzı,renklerimizden bahsedelim kızlar ya...
Ben sporla klasik arası değişkenlik gösteririm.Şık şeyleri severim.

Kıs gönderceni fazla tanımıyossun galiba

ßi topikte sen aç opuyorumnanaktan
zemuszemus

X