>>Yılbaşı Çekilişi için kendini tanıt<<

Önceki sayfalarda azıcık kendimi tanıtmıştım ama biraz daha tanıtabilirim. 8 yaşında 1 kız bir erkek çocuk ikiz annesiyim. Ne yazıkki pek kokoş değilim. çok az makyaj yaparım. 46 - 48 beden arasında giyinirim. Atkı bere kullanmam. Bana hediye alacak olan arkadaş mutfak ve süsü eşyasıda alabilir. Hoş ne alsada kabulümdür kullanmasamda hatıra olarak bile gene saklarım.

tamam benim ihtiyacım var zaten allığa ama çok da koyu değilse
beklet sen onu
ben de sana bişey ayarlıyım önce opuyorumnanaktan

:mymeka::mymeka::mymeka:
Senden karşılık bekleyen mi oldu?

Açık rengi, ben zaten buğday tenliyim ya çok koyu almamıştım ama şeftali pembe uydu o uymadığı için denemelik kullandım.
ıyi günlerde kullan tatlım.:asigim:

sen mi buğday tenlisin :bbo:
bildiğin beyaz tenlisin sen yaa
benim rengim de sana yakın
ondan dedim sana koyu geldiyse bana da olmaz diye yerimseniben

biliyorum canımmm ama içim rahat etsin opuyorumnanaktan
ay çok mutlu oldum
ne çok hediyem oldu bu ara benim zemuszemus
Bana da dün arkadaşım eşarp almışopuyorumnanaktan
Dün akşam da eşim parfüm almış:asigim:
Hakikaten çok hediye alıyorum bu ara aman nazar değmesin:nazar:

Yalnız samimi birşey söyleyeyim çocukluğumdan beri hediye almaktan çok vermeyi severim.:asigim:Hediye alınca neden bilmem utanıyorum, kızarıyorum:kedi: manyak mıyım neyim?laelaelaelaelae

sen mi buğday tenlisin :bbo:
bildiğin beyaz tenlisin sen yaa
benim rengim de sana yakın
ondan dedim sana koyu geldiyse bana da olmaz diye yerimseniben

:roflol:
Bildiğin beyazım tatlım ama annem ısrarla yıllardır ailede en esmerimiz Hülya der..Kardeşlerim süt beyaz dakaydirigubbakcemile3Önceleri çok kızardım yapma güzel annem ben beyazım diye artık o kadar adapte olmuşum ki kendimi buğday tenli sayıyorum.

aynı durumlar bizde de var
kardeşim ve annemler hepsi sarışın
biz koyu saçlılar esmer oluyoruz onların gözünde
kara kız dendiğini hatırlıyorum bana :hulya:

walla öle oldu üst komsum aklıma yazıcak bişey gelmedi bende kopya cektimkaydirigubbakcemile3ayy bana çıkarsın insallah tatlım aklımda çok süslü süslü şeyler var:teytey:öptüm datlumopuyorumnanaktan

ayyy komşuum benim çok sevdim seni valla.sağol canım benim süsee bayılıyoooruuum valla.ayy kime çıktım acep çok merak ediyorum.öptüümm seni şekerim:))

biraz gecikmelide olsa tanıtıyorum kendimi:))))

ben 26 yasında,izmirliyim..2 yıl önce evlenip kocaeliye yerleştim
beden eğitimi öğretmeniyim,bu yıl kpss ye sıkı çalışıyorum hedefim:85 ve üstü:)))))

bana ne aldığınız hiiiiiç önemli değil,yeter ki sevginizide katın kutucuğa:)))))
çok hümanist bir insanımdır,pozitif enerjim oldukça yüksektir
ama sizede kolaylık olması açısından sınırlandırmak gerekirse;kıyafet ve takı olmazsa biraz daha memnun olurum,ama yinede sizin canınız sağolsun

benden bu kadarrrzemuszemus

Bende kendimi biraz tarif edeyim o zaman:)
ıstanbulda yaşıyorum. 20 yaşında 1,67 boyunda 53 kiloda bir hatunum. Kumral sayılırım. Muhasebecim. 23 gün sonra nişanım varkaydirigubbakcemile3 Hediyenin ne olduğu farketmez kimseyi etkilemek istemem yorum yapmayacağım o yüzden.. Sonuçta güzel bir anı olacak önemli olan o:)

bana hediye alacak arkadaş aldımı bilmem ama almadıysa biraz daha tanıtıyım kandimi çakma sarışınım makyaj yapmaya bayılırım genelde rahat giyinmeyi severim buğday tenliyim:eek:zemuszemus evde süs eşyalarını çok severim her şey olabilir ne alcağının hiç önemi yok önemli olan severek almasıhihoyyythihoyyythihoyyyt

X