>>Yılbaşı Çekilişi için kendini tanıt<<

Çok iyi düşünmüşsün

bi de pasaklıyı biliyorum fotolarından
küçük olduğunu bilmiyodum ben ondan dumur oldum abla diyince
kontrol ettim meğer çıtırmış
lülülülülülü

Evet canım bende duyunca bi tuhaf oluyorum P

Ablaya gerek yok bence Dark ı tercih ederim.Benim ruhum 20lik çıtır daaakaydirigubbakcemile2

Taze avoncuyum.
Makyaj yaparım.Şuan sadece allığım yok :) Bana Avoncu biri çıkarsa top alllık alabilir.Ahahahhah
(Ama bronzları sevmiyorum)
Parfüm hastasıyım.Her seferinde değişik bi koku kullanmak hoşuma gidiyor.Çiçeksi ve seksi kokular beni cezbeder.
Mutfakta yada salonda kullanacağım dekorasyon eşyaları da hoşuma gider.Dekorasyon değilde kullanılacak bi eşya da olabilir.(Salonum siyah-sütlü kahve ve simli tonlarda)
Kitap okumayı severim.(Ahmet Altan,Elif Şafak,Don Brown vb.)

Bunlar dışında seni hatırlatacak başka şeylerde beni mutlu eder.
Canım gizli arkadaşım :) Aldıysan da hemen gönder aldığını ilk gün DD Çatlamayayım.

[/B][/B][/B][/B]

Son düzenleme:

mirmirmirmir
sana hediye alacak olanın haline üzüldüm şimdi :roflol:

Belki destinaya ben çıkmışımdır diye düşündüm kaydirigubbakcemile3

Takılardan kolye severim sadece birde tac,küpede seviyorum ama her küpe olmuyo,yara yapıyo bazıları

kuzumm liv de kaçırmış üzülüyodu, siz eşleşin birbirinizle zemuszemus

aaa olabilir aslında livde isterse

Kaçıranlar vardı daha bikaç kişi aslında.
ayrı bir yedek liste yapılabilir Ama bunun için bi kurban Lazım Songül yoruldu canım.

ya ben görüodum bu topiği oftde akıodu sürekli, ama sanıodumki belirli kişiler arasında dönüo falan... ne bilim böle olcağını :gitme:

abla kim hülya mı mafoldumben

Niye şaşırdın tatlım? Baktım 23 yaşındaymış ,dedim yoksa çok mu büyük benden

ağrıma gitti mafoldumben
ama sonra baktım 86lıymış yavrummm
küçük kardeşimden bile küçükmüş
abla diyebilir yani hihoyyyt

Amanın, neden ağırına gitti yav?
Güzel bizim yaşımız genciz daha.

biliyorum daa
abla denilmesine alışkın değilim ondan :icecream:

bi de pasaklıyı biliyorum fotolarından
küçük olduğunu bilmiyodum ben ondan dumur oldum abla diyince
kontrol ettim meğer çıtırmış
lülülülülülü

Çok iyi düşünmüşsün

Evet canım bende duyunca bi tuhaf oluyorum P

Ablaya gerek yok bence Dark ı tercih ederim.Benim ruhum 20lik çıtır daaakaydirigubbakcemile2

akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

şeyyy beeen :kedi: çok özür dilerim ya

ben gerçekten aramızda daha fazla yaş olduğunu düşünüyordum
profilinde yaşın yoktu ekledim diyince şimdi açtım baktım
daha 30 bile değilmişsin, çıtırsın bizim gibi hülya aplaaam ya :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
istersen rahatsız olursan apla demem ama ağzım öle alışmış reelde bile telafuz ederken hülya apla diyorum kaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı

bu arada evet yaa çekilişi kaçırıpta üzülenler varsa onları da kendi aralarında eşleştirelim ne dersiniz
valla ben gönüllü yaparım songül ablama kıyamam çok yoruldu
yeterli herkes mutlu olsun zemuszemus
herkese kk dostundan bir sürpriz olsun, isteyen herkes yaşasın bu mutluluğu, herkes tatsın bu heyecanı zemuszemus

bana hediye gönderecek arkadaşım içinden ne gelirse onu alsın.hediyenin küçüğü büyüğü olmaz.çok güzel bir anı olacak..

bana hediye alacak x arkadaşım kendime kırmızı don almadım(yeni) lütfen kırmızı donumu hediyenin yanına iliştir ahanda okadar diyom başkada bişey demiyom kaydirigubbakcemile

Avondan tutum top allık aldım arkadaş senin neyine kahverengi allık:mymeka:
Hiiiçç kullanmadım deneme harici..Şu takasta birşeyle mi değişsem n'apsam:jeyyar:
Kaldı elimde, ya da hediye edebilirim ya sallayın takası fıstıklar allık size kurban olsun...
Kim istiyorsa kargolarım içimden geldi be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…