Yılbaşı çekilişi hakkında

bende songül ablama katılıyorum yılbaşı organizasyonu yapmadık daha bakalım ayın 12si gelsinde düşünür konuşuuruz organizasyon hakkında ailecek

vallahi ben sözlümle tatile gidip başbaşa kutlucam demk isterdim gerçekten ama şartlar....yine de bi şehir dışı planımz var bakcaz artık songül ablacım sen neler yapcaksın tabi yeniyim sana göre samimiyetimi mazur gör..bu da kim demezsin umarım:)

valla süpersiniz...ben bana çıkan kişi ile ilgili çok sağlam deliller topladım... inşallah hoşuna gidecek ve işine yaracak birşeyler bulabilirim :)))

emeğine sağlık songül abla gece kaçlara kadar uğraşıyosun sağol :teselli:
heyecan artıyo gün tam olarak belirlendimi ne zaman veriyoruz kargoya

bitanem adresler tam olarak tamamlandıktan sonra,
(bu arada 56 kişinin adresleri tamamdır arkadaşlar)
veririz,hep birlikte tarih kararlaştırın ona uyalım...
hafta içi olur çünkü çoğumuz iş adreslerimizi verdik,çalışanlar yani...
ama dediğim gibi çoğunluk ne istiyorsa ona uyarız gülüm...

songul ablam helal olsun diyorum sana başka bişey de demiyorum:lepi:
çok emek sarfediyorsun
emeklerine sağlık,teşekkür ederiz
gel bi de öpemŞeniz

15-20 arası olur heralde adresler bittikten sonra kararlaştırılır ablacım
bana adres ulaşamadı daha,hediye alacağım topiğede uğramıo delikafadulden
Hepinizin emeğine sağlık arkadaşlar,iyiki varsın kk :enbuyukkk:
mügecik kaçar herkese iyi geceler...

Hakkaten arkadaşlar bu konu böyle devam ederse kilitlenir bile. Songül çok sabırlı ve sakin de ortamı idare ediyor.
Çok heyecanlı olanlar var farkındayım, çekiliş de aceleye geldi bu ısrar yüzünden, kızan arkadaş haklı.
Çekiliş olsun ne zaman olcak, hemen yapalım dendi, şimdi isimleri öğrenmeden duramayalar var, öğrendiği için rahatsız olanlar da var haliyle..
Şimdi "adres isteriz"ler başladı, adresler gelince ne zaman gönderelim, ondan sonra gönderdiniz mi, hangi kargoya verildi, benimki gelmedi diye devam edecek :bbo:
Okullarda çocuklar yapmıyolardır bu kadar kızlar, abartmıyo musunuz?

ben çıkmadım mı sana, speedye yada sana çıkmayı çok istemiştim halbuki mafoldumben
bana istediğim kişi çıktı hihoyyyt

hadi ya ne şanslısın :) gerçi herkes şanslı da...
bu arada sen ; speedy ;çenebaz ; selin filan çıksa ne alacağıma karar vermiştim...
şimdi araştırıyorum seçenekleri kaydirigubbakcemile3

evet yaa nolur sabretmeyi deneyelim azıcık...
valla hayat benim gibi sabırsızlara sabretmeyi de öğretti yaaa... şaşıyorum kendime sengözlerimebaksanab

yok valla söylicek diye aklım çıkıyo :hulya:
heyecan istiyorum ben zemuszemus

yok valla söylicek diye aklım çıkıyo :hulya:
heyecan istiyorum ben zemuszemus

Kesinlikle..
Hem bu kadar emek verildi azıcık daha sabredip kargoyu aldığımız günü düşünsenize..Kalbimiz küt küt yırtarak açarız kargoyu artık:))
Heyecanlı olsun diye girdim bu çekilişe..
Kesinlikle isim söylemek gibi bir niyetim yok..Ne bana çıkanı, ne de bana çıkanın söylenmesini istemem..

ee tabii herkes kime alıcağını öğrendii =)
kızlar sizi bilmiyorum ama ben açıkcası marak ediyoruum heyecanda lazım anlıyorum ama napiim

Kendini akıllı sayan uyuz bir keçi-tatlicadiarzu- (Nicki Hülya) adresi yolluyor ama isim ve soyisim yazmıyor..
Ben de diyorum ki adreste ne sorunu olacak..
Ne saftirik bir kadınım ben yahu!:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…