Yılbaşı çekilişi hakkında

bence de söylenmesin abla ya bu böyle çok daha zevkli . oyun gibi oldu valla. bir de acayip heyecanlandım ben

Kızlar meraktan dayanmıyor anladığım kadarıyla.
Ama ben bilmek istemiyorum.
Baştan da öyle kararlaştırılmadı mı yahu, diğer türlü olsaydı zaten karşılıklı eşleşecektik. Bilinmesin sürpriz olsun dedik o yüzden karışık eşleşmedik mi? fisfisfis

ne bana haber veren var nede ben kimseye söylemiyor bundanda mutluyummm heyecan güzell kaydirigubbakcemile5

tüh kaçırdım çekilişi (

inanın çok üzüldüm ama günlerdir
resmen duyuru yaptık arkadaşlarla beraber,
ve çoğunluğun kararıyla dün gece çekiliş yaptık ki,
hediye için ve gönderme için bol zaman olsun diye...
kırılmayın bize emi,inşallah seneye diyelim..
sevgiler...

diger topikten seslendim burdan da sesleniyorum bana cıkan hatun kişi bian önce diger topige ugra şekerim :hulya: tabiki kişi kim oldugunu bilmiyor ama yazmayan arkadaslar yazar en azından :1hug:

dün akşam bana kim çıktı heyecanı vardı
bu akşam da ben kime çıktım heyecanı
ayy bi rahat duramıyoruz, illa herşeyi bilicez kaydirigubbakcemile3

bence söylenmesin tam süpriz olsun, songül ablaya katılıyorum, zaten yarıdan fazlasını tamamlamış
şimdiden sonra öyle bişey söylersek bunca emeğe de saygısızlık olur...

az tutalım çenemizi kaydirigubbakcemile3

diyene bak adına bak :dilcikar:

bacılar ben boyle olmasını istememiştim aslında çekiliş yapılınca kim kime çıktı yayınlancktı songül abla boyle istedi boyle olcekŞeniz azcık sabredınyerimseniben ama ben sabredim soyledm hemen-tatlicadiarzu- merakdangebrenuyesimiysi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kızım senin ne kadar meraklı olduğunu benden iyi kimse bilemez :roflol:
için içini yiyo şimdi, ama havanı alırsın :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…