- 13 Kasım 2007
- 483
- 3
Kesinlikle..
Hem bu kadar emek verildi azıcık daha sabredip kargoyu aldığımız günü düşünsenize..Kalbimiz küt küt yırtarak açarız kargoyu artık:))
Heyecanlı olsun diye girdim bu çekilişe..
Kesinlikle isim söylemek gibi bir niyetim yok..Ne bana çıkanı, ne de bana çıkanın söylenmesini istemem..
ya askolsun bu cekılısı düzenleyenlere benım de adım var lıstede ama nedense cekılıse benı almamıslar herkese gıtmıs kım kıme cıktı dıye benı saf dısı bırakmıslar.cok kızdım coookkk....madem almıcaksınız cekılıse neden lıstedeyım bende heyecanla beklıyodum.lmaz:
benim adres haa gelmedi nasıl olacak arkadaş adres bilgilerini göndermemiş umarım bi an önce mafoldumbenyollarda bende gönderirim hediyemi
aynen bana cıkanda adres bılgısı vermemış dusunsene sana hedıye gelıcek ama sen yollayamıcaksın hedıyeler yollanana kadar beklerım baktım hala ses yok ozelıne msj atıp alırım adresı napım onlıne oldunu goruyorum ama topıge ugramadıgı ıcın laf atamıyorum offf ya gızemlı olsun dıye ne kadar sabırlıyım ben ya :1ninca:
kızlar adresleri çıkan kişi değil songül abla verecek sabredin biraz
ya kumsalım üzülme canım bence adres bildirmeyen arkadaşlar olacak onların yerine yedeklere
girebilirsin.gözden kaçmışsın demekki,yoksa art niyetle yapıldığını sanmıyorum bide sonradan
teyit edelim demiştik son kez acaba orayı mı kaçırdın neyse üzülme...
adreslerde bayağı bi eksiklik var gibi.bana çıkan arkadaş hiç ortalarda yok.bi girmiş çıkmış.
bilemiyorum yani (bende biraz açık etmiş oldum buraya girenlerden olmadığını ama napıyım)
üzülme emi öpüyorum seni.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teselli:
lülülülülülü
naber kız...
adresını yolladın mı songüle:)
bizde zaten bize özelden adres göndersinler demiyoruz,tabiki sürpriz olmalı
ama songüle de gönderilen adreslerde eksiklik var hala hepsi göndermiş değil.
sıkıntımız bu yüzden ... ya bizimkilerde adreslerini göndermezlerse die...