Yılbaşı çekilişi hakkında

bu ne ya hediye yüzünden üzülen üzülene bence hala sürpriz çnkü sonuçta zaten sen o kişyi tanımıyosun ki yani en azından benim için öyle.söylensede yine bi heyecan olur bende

ben kötü bi anlamda söylelmiştim,topicte söylenmeyecek denince öyle görünce çok şaşırdım ve siz çıktığınız için mutlu oldum.Bunuda diğer mesajlarda belirtmiştim

"heyecanı kaçtı ama olsun yinede çok mutluyum ne hediye gelcek heyecanı sardı şimdi sağolsun bana alacak olan arkadaşa opuyorumnanaktan " yazmıştım.

yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

ya askolsun bu cekılısı düzenleyenlere benım de adım var lıstede ama nedense cekılıse benı almamıslar herkese gıtmıs kım kıme cıktı dıye benı saf dısı bırakmıslar.cok kızdım coookkk....madem almıcaksınız cekılıse neden lıstedeyım bende heyecanla beklıyodum. lmaz:

:)tamam kuzen:) ya bende aynısını diyorum bana da söyleyebilirsiniz diyorum ama önce herkes söyledi birbirine şimdi herkes tıp:)

ilk itibar kötümü oldu bilmiorum ama chevi cidden çok cana yakınsın bende 24üm kaydirigubbakcemile5

şu sizi bizi kaldırsak diyorum sırnaşık şey

bu arada hediyeler ayın kaçında yollanıyo arkadaşlar

açıköğretim halkla ilişkiler 2deym bitio bu sene inşallah 4e tamamlıcam kısmetse opuyorumnanaktan

ne güzel erkenden anne olmuşsun sen maşallah
ben valla genelde evdeym grafik tasarıma gidiorum kursa hayvandı hobiydi ilgileniorum öle işte :asigim:

topluca yapılan bu tip organizasyonlarda
çoğunluğun kararı uygulanır,kişilerin değil...
Selincim çoğunluğun kararı demiştim sana,
ben istiyorum diye değil yani,
2 gündür gece yarılarına kadar bunun için uğraşıyorum,
bakın adresler yarıdan çok fazla,
demek ki çoğunluk süpriz kalmasını istiyor..
lütfen songül istedi demeyin,benlik birşey yok çünkü...
eğer çok çok söylemek isteyen varsa özelden söylesin lütfen,
burada deşifre edilmesin çünkü bana mesajlar geliyor,
topikte imalar,söylemler oluyor lütfen
süpriz kalmasını isteyenleride düşünsünler diye...
dedim ya ben elçiyim arkadaşlar hemde büyükelçi...
hadi keyfini çıkarın,yeni yıla az kaldı...
plan yapan var mı bu arada...

napalım bizde bulduklarıma yapışır bırakmayız:) bnde a.ö deyimmm bugün düne göre daha sakin site dün sonçları beklemiş herkes demekki:)

emeğine sağlık songül abla gece kaçlara kadar uğraşıyosun sağol :teselli:
heyecan artıyo gün tam olarak belirlendimi ne zaman veriyoruz kargoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…