Yılbaşı çekilişi hakkında

Kesinlikle..
Hem bu kadar emek verildi azıcık daha sabredip kargoyu aldığımız günü düşünsenize..Kalbimiz küt küt yırtarak açarız kargoyu artık:))
Heyecanlı olsun diye girdim bu çekilişe..
Kesinlikle isim söylemek gibi bir niyetim yok..Ne bana çıkanı, ne de bana çıkanın söylenmesini istemem..

katılıyorum cnm sana

ya askolsun bu cekılısı düzenleyenlere benım de adım var lıstede ama nedense cekılıse benı almamıslar herkese gıtmıs kım kıme cıktı dıye benı saf dısı bırakmıslar.cok kızdım coookkk....madem almıcaksınız cekılıse neden lıstedeyım bende heyecanla beklıyodum. :eek:lmaz:

:dilcikar:

ya kumsalım üzülme canım bence adres bildirmeyen arkadaşlar olacak onların yerine yedeklere

girebilirsin.gözden kaçmışsın demekki,yoksa art niyetle yapıldığını sanmıyorum bide sonradan

teyit edelim demiştik son kez acaba orayı mı kaçırdın neyse üzülme...

adreslerde bayağı bi eksiklik var gibi.bana çıkan arkadaş hiç ortalarda yok.bi girmiş çıkmış.

bilemiyorum yani (bende biraz açık etmiş oldum buraya girenlerden olmadığını ama napıyım)

üzülme emi öpüyorum seni.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teselli:

benim adres haa gelmedi nasıl olacak arkadaş adres bilgilerini göndermemiş umarım bi an önce mafoldumbenyollarda bende gönderirim hediyemi

benim adres haa gelmedi nasıl olacak arkadaş adres bilgilerini göndermemiş umarım bi an önce mafoldumbenyollarda bende gönderirim hediyemi

aynen bana cıkanda adres bılgısı vermemış dusunsene sana hedıye gelıcek ama sen yollayamıcaksın hedıyeler yollanana kadar beklerım baktım hala ses yok ozelıne msj atıp alırım adresı napım onlıne oldunu goruyorum ama topıge ugramadıgı ıcın laf atamıyorum offf ya gızemlı olsun dıye ne kadar sabırlıyım ben ya :1ninca:

:kızgın:sakın bana özelden msj atıp kim olduğunu sölemesim kime çıktığımı valla gönderdiği hediyenin içine bide sopa koyar geri yollarım:eek:klava: ciddi sölüyorum bana bildirmesn sarı çizmeli mehmet ağa gibi kalsın gönlümde :asigim:

:enbuyukkk:

aynen bana cıkanda adres bılgısı vermemış dusunsene sana hedıye gelıcek ama sen yollayamıcaksın hedıyeler yollanana kadar beklerım baktım hala ses yok ozelıne msj atıp alırım adresı napım onlıne oldunu goruyorum ama topıge ugramadıgı ıcın laf atamıyorum offf ya gızemlı olsun dıye ne kadar sabırlıyım ben ya :1ninca:

kızlar adresleri çıkan kişi değil songül abla verecek sabredin biraz

kızlar adresleri çıkan kişi değil songül abla verecek sabredin biraz

bizde zaten bize özelden adres göndersinler demiyoruz,tabiki sürpriz olmalı

ama songüle de gönderilen adreslerde eksiklik var hala hepsi göndermiş değil.

sıkıntımız bu yüzden ... ya bizimkilerde adreslerini göndermezlerse die...

ya kumsalım üzülme canım bence adres bildirmeyen arkadaşlar olacak onların yerine yedeklere

girebilirsin.gözden kaçmışsın demekki,yoksa art niyetle yapıldığını sanmıyorum bide sonradan

teyit edelim demiştik son kez acaba orayı mı kaçırdın neyse üzülme...

adreslerde bayağı bi eksiklik var gibi.bana çıkan arkadaş hiç ortalarda yok.bi girmiş çıkmış.

bilemiyorum yani (bende biraz açık etmiş oldum buraya girenlerden olmadığını ama napıyım)

üzülme emi öpüyorum seni.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teselli:

:gitme:

ben adresimi songüle gönderdim ama kurbanımın adresini göndermedi bana hala ,onada yazık ya çok uğraşıyor

bizde zaten bize özelden adres göndersinler demiyoruz,tabiki sürpriz olmalı

ama songüle de gönderilen adreslerde eksiklik var hala hepsi göndermiş değil.

sıkıntımız bu yüzden ... ya bizimkilerde adreslerini göndermezlerse die...

banada adres gelmedi benimkide daha gitmemiş daha kimsenin tam değil biraz beklicez,daha zaman var zaten kaydirigubbakcemile5

kızlar ben kime çıktıysam söylemesin hediyeler elimeze ulaştığında görüşelim bana çıkan arkadaşta çok meraklı ama ben söylemicem ve gerçekten çok özene bezene hazırlıyorum hediyesini kutusuna varana kadar özenle hazırlıyorum gece uyku tutmadı eşimle bile ne yapsak düşünüyoruz ilk hediye vermem olucak çok heyecanlı yaaa.

ben de herkesin profiline giriyorum bana çıkmış sansınlar diyekaydirigubbakcemile3 çok heycanlıyımmmm:eek:

arkadaşlar adresler için acele etmeyin,
göndericem,bugün elimde olanları gönderirim,kalanlarıda alınca
ulaştırım sizlere..heyecan dorukta ama malum bugün pazar ve biraz işlerim var,
akşama görürşürüz...

Heyecan dorukta Songülcüm göndermeler ne zaman başlicak.Hep beraber kararlaştıralım.Çok geç olmasın ama.

Çünkü bazen aksilikler oluyor kargo geri gidiyor felan.benim başıma geldi bayram çekilişi yaptık benim hediyem bayramdan sonra elime gelmişti.

o yüzden yılbaşından önce elimize geçsin derim ben.hem plan yapıp biyerlere gidecekler olabilir.

Ayın 15 inden sonraya kalmasın derim ben

Herkes fikrini yazsın kızlar da genel bir karar alalım.

X