Yılbaşı çekilişi hakkında

teşekkür ederim eccemciğim, kargodan yine sorun çıkmazsa alırım muhakkak, yaa çedenenin bebeği varmış onun şekerlerinden bile yollamış bana çok mutlu oldum,inşallah bozulmamışlardır :))

Arkadaşlar hediyeler için sorun yaşayanlarımızda tek tek alıyor hediyelerini ne hoş..

Ben diyet bölümünde düzenledim aynı organizasyonu ve bakın başımıza ne geldi..

Bir arkadaşımız hediyesini Kütahyadan Nevşehire yolladı ve kargososunu internet ile takip etti ama baktı ki paket Nevşehire gittiği halde aynı gün geri dönüyor postayı aradı biraz sıkıştırdı ve Nevşehirde paketin arabadan hiç indirilmediğini bunun kargocuların hatası olduğunu itifarını aldı ve paketi yarı yolda kendisine geri dönerken tekrar gitmesi gereken yere döndü... normalde kişiye ulaşamadığında ettesi gün tekrar götürmeleri gerek ve benim bildiğim 15 gün paketin o şehirde alıcısını beklemesi gerek ama anlattığım olay 2 gün içerisinde oldu paket gitti arabada unutuldu ve geri döndü.. neyse ki bizim sorunsuz halloldu umarım burada ki bir kaç aksilikte tatlılıkla sonuçlanacaktır....

teşekkür ederim eccemciğim, kargodan yine sorun çıkmazsa alırım muhakkak, yaa çedenenin bebeği varmış onun şekerlerinden bile yollamış bana çok mutlu oldum,inşallah bozulmamışlardır :))

bozulmaz inşallah :Saruboceq: :)
ikinizin adınada çok sevindim çedene de kim bilir ne üzülmüştür
sende hediyeni aldıktan sonra almayan kalmamış olucak artık dimi

Vay anasını bir ben kaldım sanırsam hediyesini almayan...
Ki artık istemiyorum da açıkçası...
Kendimi hiç hediye çekilişine girmemiş gibi hissediyorum boshayallersmile

Vay anasını bir ben kaldım sanırsam hediyesini almayan...
Ki artık istemiyorum da açıkçası...
Kendimi hiç hediye çekilişine girmemiş gibi hissediyorum boshayallersmile

wışş hadi be yawru kuşum almadınmı sen hediyeni
sana hediye alacak ark. i,rtibata geçtinmii belki göndermiştir vardır bişilerr boshayallersmile

wışş hadi be yawru kuşum almadınmı sen hediyeni

sana hediye alacak ark. i,rtibata geçtinmii belki göndermiştir vardır bişilerr boshayallersmile

Ben sadece profiline baktım ama yazmadım birşey Songül abla yazmıştı zaten

Ne bileyim yazmakda istemedim açıkçası bilmiyorumkismile

Ben sadece profiline baktım ama yazmadım birşey Songül abla yazmıştı zaten

Ne bileyim yazmakda istemedim açıkçası bilmiyorumkismile

seni çok iyi anlıyorum hemşerim ama vardır bir sıkıntısı muhakkak,haklısın heyecanı kalmadı ama döner inşallah arkadaş sana en kısa zamanda

seni çok iyi anlıyorum hemşerim ama vardır bir sıkıntısı muhakkak,haklısın heyecanı kalmadı ama döner inşallah arkadaş sana en kısa zamanda

Umarım hemşom...
Boşver yine de öenmli bir derdi olmasında varsın bana hediye gelmesin olumunekankayizsmile

Arkadaşlar hediyesini almayan tek kişi mavrulam kaldı,
inanıyorum,ona gönderecek kişinin de mazereti vardır...
sorunsuz sonuca bağlayacağız inşallah....

24 aralıkta yola çıkan kargom 20 gun sonra bugun yıne bana geri geldi.

saniye sanye samsuna gidiş dönüşünün hıkayesi ptt kargo RR01322881056 barkod nosunda.

moonseroeme yeniden gönderiyorum ..
suç ne bende nede yavrum moonserosede..

mavrulam yaz arkadasına. bırakma sakın.. gelecek bence hediyen..

moon heyecan kalmadı deme yaaaeyvahedigeldismile

heyecan dorukta valla...aklinialirimsmile

paketim elimde şu an..:bbo: yarın en geç cuma eline olacak inşallah..kaydirigubbakcemile5

moon heyecan kalmadı deme yaaaeyvahedigeldismile

heyecan dorukta valla...aklinialirimsmile

paketim elimde şu an..:bbo: yarın en geç cuma eline olacak inşallah..kaydirigubbakcemile5

ben mavrulam adına söylemiştim şekerim yoksa bende de heyecan dorukda olumunekankayizsmile geçmişi okudun mu bilmem ama tam ümide kesmişken çıktın karşıma kaydirigubbakcemile3

Umarım hemşom...
Boşver yine de öenmli bir derdi olmasında varsın bana hediye gelmesin olumunekankayizsmile

tabii canım önemli bir sorunu yoktur umarım. hem songül abla peşindedir yakalayınca bizede haber verir :jeyyar:

bir haftadır girmemiş nerdeyse , umarım döner canım artist sana.sıkma tatlı canını hayatım , bakarsın ben sirpriz yaparım sana olumunekankayizsmile

Canım bakıyorum profiline ayın 6 sından beri hiç girmemiş ki:sm_confused:

telefonu yok mu peki ordan ulaşsanız, üzüldüm açıkcası bir mazereti olsa en son 6sında girmiş insan 2 sanıye yazabilir mazeretini, inşallah hallolur birazcık geçte olsa bu güzel heycanı yaşarsınız

merhaba hatunlar,hediyem az önce geldi,çedene sağolsun çok şeker şeyler almış birde bebeğinin şekerlerinden eklemiş :)) resimleri az önsa ekleyeceğim

Yılbaşı çekilişini güzel bir şekilde sonlandırdık...
herkese hediyesi ulaştı...
bu çekilişte bana yardımcı olan hepinize çok teşekkür ediyorum...
sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…