Yılbaşı çekilişi hakkında

evet heyecan tam hızda ilerliyor ama lütfen arkadaşlar kimin kime çıktıgını söylemeyelim gizemliligi bozulmasın baştan öyle anlaşıldı bazı arkadaşlar sölemiş ama sölenmemesi en güzeli kanımca

arkadaşlar,bana çıkan arkadaşın adresini nerden bulacağım,ona yazmam mı gerekiyor,bu durumda da süpriz olmayacak ama CADIARZU

şekerim özelden songül ablaya adresini bildiriyor herkes bildirmediysen sende yaz sonra bize kim cıktıysa adreside ismi gibi özelden gelcekmiş bize umarım dogru aktarmısımdır

hepiniz bana cktınız kaydirigubbakcemile3

ben kargolarken ısmımın yanına nıckımı de yazıcam :hulya:

şekerim özelden songül ablaya adresini bildiriyor herkes bildirmediysen sende yaz sonra bize kim cıktıysa adreside ismi gibi özelden gelcekmiş bize umarım dogru aktarmısımdır

evet canım çok aydınlatıcı yazmışsın,teşekkür ederim yerimseniben

Arkadaşlar birbirinize söylemek istiyorsanız,süpriz istemiyorsanız
lütfen söyleyin de,bende burada adreslerle,özel mesajlarla uğraşmayım o zaman...
bakın toplam 80 kişiyiz ve yarıdan fazla adres ulaştı bana...
hatırlatayım dedim...

bence herkes soylesın nolcak yaa..adreslerıde cıkan cıkana gondersın olsun bıtsın..songulde ugrasmamıs olur zaten cok yoruldu ..benim fıkrım budur

adresleri özelden listeye kopyalıyorum,
olanların hepsini göndereceğim,hiç merak etmeyin...

adresini göndermeyenler için;
adı-soyadı:
adres:
bu bilgileri özelden bana ulaştırabilirsiniz...

songül ablayı gercekten cok yorduk nasıl derseniz ben uyarım söylemedimde zaten cıkan kişiyi banada söylemedi kimse bu haliyle daha gizemli heycanlı oluyor ama dersenizki acıklansın ben onada uyarım..

gerçekten tam anlamıyla çekiliş olmasını istiyorsak,inanın söylememek en güzeli,
tekrar söylüyorum,ben yorulmuyorum,severk yaptığım için,
önemli olan sizlerin ne istediği,
dediğim gibi çoğunluk adresini yolladı bana,

yani listeye baktımda,bencede söylemeyin lütfen,
inanın daha güzel olacak,
hadi bayanlar az bir zaman sonra öğreneceğiz zaten..
siz öbür linke de uğrayında,sizin çıktığınız hatunlar hakkınızda bilgi okusun biraz...
son karar söylemek yok,mızıkçılık yok...

X