Yılbaşı çekilişi hakkında

aynen ya
bende bulamadım bi nic kendime
o zamanlar bende citol kullanıyodum
onu alıverdim :1ninca:

Ayy keşler sizi :))))

ya arkadaşlar bana çıkan kişi bir kere ben katılıyorum diye yazmış ondan sonra uğramamış. adres falanda yok. ?? ne olacak şimdi?
Canım kesin katılıyorum demişse songül sana adresi yollar bikaç güne

valla bende dizi izliyodum ne olsun nick derken dizinin oyuncularından biri cevaplayıverdikaydirigubbakcemile3
Al bu da ilginç :))

Çok yaratıcısınız walla.

Bende nickimi bi sitede görmüştüm.Zaten hayatım biraz yolunda değildi o dönem ondan seçtim.

kim çıkacak telaşı bitti ne alıcam telaşı başladı ben de tatlı tatlı... ben de söylemicem kime hediye alacağımı. eğer söylersem allahaşkına söyle sana ne hediye alayım boyutuna getirebilirim olayı.kaydirigubbakcemile3 sahiden çok kararsızım. hem de sağolsun kendini tanıt topiğimizde baya da anlatmış kendini bana çıkan arkadaşımız.. artık kaç kere okucam onu bilmiyorum.. CADIARZU

ahhh bana cıkan arkadasımm ahhh nerdesın onlınsın ama topıkte yoksun adresın yokk napıcaz bole anlamadım hala banada bırı arkadaslık teklıfı yapmış ondan supelıyım ama bana cıkan kısı nerde profılıne gırdım kackere yazdıgı yazılarıda okudum onu tanım dıye hersey tamamda ahh bıde adres olsa:bbo:

kızlar ben geldim bu arada çok üzüldüm bazıları söylemiş birbirine sanırsam ben gizli kalmasından yanayım ve bu daha çok heyecan veriyor ben kime alacagımı söylemeyecegim süprizin büyüsü bozulmamasından yanayım

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanöpüyorum kime çıktıysam....

arkadaşlar,bana çıkan arkadaşın adresini nerden bulacağım,ona yazmam mı gerekiyor,bu durumda da süpriz olmayacak ama CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…