Yılbaşı çekilişi hakkında

12 kayıtlı kullanıcı war :) herkez iz ipucu peşinde...CADIARZU

wallahi yaaa abla haklı çocukları geçtik ...

seninkini duyarsam sölerim bak haaa. :jeyyar:.yayınlarım falan demeye başlıcaz şimdi

sırnaşık şey

yaa bana çıkan ipucu wermiyor bakıp merak ediyorum diiiip çıkıyor :) ben burdayım ama yolunu gözlüyorum noluur biz iz bırak yerini bulayım ahhh sırnaşık şey

songül abla işin ekşını burda yaaa..çocuklar gibi hınzırlık yapıyoruz bugün..herkez delil peşinde :)

kızlar ya kusura bakmayın ama hiç heyecan kalmıcak gönderme gününe kadar sırf gendüme sürpürüz olsun diye ziyaretlere bilem bakmıyom yani yapmayın lütfin sürpürüz dewam etsin

bencede yanı bende baktım sayfama ama cok kısı gırmıs kım olabılır kı belkıde gırenlerden değil hala haberı yok sonucta burda 80 kişi katıldık ama onlne 12 kiş var ....
sakın ama sakın bozmayın buyuyu ha kural bu unutmayın

kızlar alemsiniz yaa çok güldüm sizin yüzünüzden aceba ben kime çıktım pöfff bana çıkan arkadaşım tanıdık heheeeee:sm_cool:

eeeee merak olsun
ya benim alacağım kişi kafamı karıştı biraz he bide şu var ona başka yollardan ulaşıcamkaydirigubbakcemile
ortak arkadaş falan gibi hiç üzülmesin kaydirigubbakcemile
ay çok zevkli yaw baksana durumalaelaelaelaelae

bu kadar sıkıntı yapmaya gerek yok yaaillaki göndermek isterseniz ben adresimi yaziimherkes bana göndersin sırnaşık şeysırnaşık şey

gonzales biz giirmeyelim bu topiğe ya da yazmayalım hihoyyyt eheheh bizden baştayaramazlık yapan yok :jeyyar: sırnaşık şey

aynen canım ama çıkıcam zaten bugün fazla duramıycamm
aman allahım bakalımmmm :1ninca::1ninca::1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…