Yılbaşı çekilişi hakkında

ama gerçekten çok hoş bişey hiç tanımadığın birinden hediye almak çok hoş bi şey bunun düşünülmeside iki gündür söyluyorum ama keşke daha önce keşfetseydim bu siteyi

hatta mide ilacı:) beni hazmedemeyenler kullansın anlamında mıkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen öyle canımyerimseniben buraya ilk üye olurken pc nin yanında lansor kutusu vardı nickim ne olsun diye düşünürken gözüme o çarpmıştı lansor oluverdim işte:içelim:

aynen ya
bende bulamadım bi nic kendime
o zamanlar bende citol kullanıyodum
onu alıverdim :1ninca:

ya arkadaşlar bana çıkan kişi bir kere ben katılıyorum diye yazmış ondan sonra uğramamış. adres falanda yok. ?? ne olacak şimdi?

valla bende dizi izliyodum ne olsun nick derken dizinin oyuncularından biri cevaplayıverdikaydirigubbakcemile3

lansor abla ne zamndır üyesin:)bende hastalık oldu bu soruyu sormak çöm olmak zoruma gidiyo yahu

bir ay sonra bir yıl olacak canım.iyiki bulmuşum burayı o kadar güzel dostlarım oldu ki kendimi şanslı hissediyorum nette böyle bir yer bulmakla.yakında sende anlarsın ne kadar sıcak bir yer olduğunu buranın.hatta burada birbirleriyle görüşen ve aynı yerde yaşayan arkadaşlar bazen buluşmalar düzenliyorlar.ben ç.kalede yaşıyorum ama k.valideme gideceğim bir dönem izmitte yaşayan kızlar bir buluşma düzenlemişlerdi ona bile gittim vallakaydirigubbakcemile2 yani sadece online değil yüzyüze arkadaşlıklar bile kuruluyor burada:enbuyukkk:

Son düzenleme:
bana alacak kişi sağolsun direk yazmış
Anlaşıldı Selin sana alıyor demek :))))

Acaba bunlardan hangisi ben tanıttığıma göre ben değilim :)))

banada birisi arkadaşlık isteği yollamış acaa o mu ki
ahh be canım bana 3 tane geldi bugün hiçbiri de çekilişde değildi yanlış değilsem
Ama bi tanesi yeni üye ondan şüpheleniyorum.Gizli kimlikle benimle irtibata geçmiş olabilir :)))
herkezin sayfasına girip çıktım
ohhhhh kafanız daha çok karışşsınnn =)
Bende giriyorum ohhh ohhh yaşasın kötülük zemuszemuszemuszemus

Sağolsun arkadaşlarda bolca girmiş profilime bişi anlamadım zaten :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…