Yılbaşı çekilişi hakkında

Selin arkadasımıza katılıyorum songul ya cok yoruldun zaten herkes özelden kıme cıktıysa yazsın adreslerı alsın.:icecream:.(ben kime cıktım yahu)

burdan söyleyelim :) sonra adreslweşiriz özelden [/B birbirimizi yine tanımıyoruz yine tanımıyoruz..yine heyecanlıı...şakkıdı

ablamız çok yoruldu öle yapalım hihoyyyt

bende merak ediyorum yaa kime çıktım bana çıkan arkadaş iyi oldu aslında hakkında bilgi alacağım
peşinde dedktif takıcam:kahve:

bende öyle diyordum nasıl olsa bu çekilişe katılanların birçoğuyla tanışmıyorum profilime bakandan anlarım diyordum ammmmaaa 5-6 kişi birden bakmışkafamçokkarıştı neyse herhalde içlerinden biridirCADIARZU

of off ya sade meraktan baktılarsa ya sana çıkan kişi daha bakmadıysa :jeyyar: bi de o var kezaa ben öyle bi durumdayıımm

kızlar bişe söliyeblrmiyimm :kedi:
(bu arada katılım hala devam ediyosa tabi :)))
adres yerine kargoyla gönderim olsa şubeye,gitsem ben alsam ordan olar mıı :kedi:

walla ben hemen soyledım bana çıkana zemuszemusadresinide istedimzemuszemus oh oh eyi yaptım zamnı gelıncede hedayesini yollucam

bende ögrendim sonucu
çokta güldüm
banada tanıdık biri çıktı zemuszemus
acaba ben kime çıktım
durun bi ziyaret sayfamı kontrol edim
eminim oraya ugramıştırr naniknanik
ne zekiyim nan şakkıdı
Ahahha aynısını bende düşündüm ama beş altı kişi var çekilişten ve profilime uğrayan.
Bu iş yaş canım.Ölesine uğrayanlarda çok oluyo.Ben de 2-3 günde biçok üyenin profiline girdim.Tanımak amacıyla

oy bebeğem nidemek zati ben topiği açtığımda bu işi tekbaşıma beceremezdm oyuzden onlardanda yardım aldımzemuszemus
bizde sana tşk ederiz tek tek uğrastığın içinzemuszemus
Sizlerede teşekkürler Selin ve Elif
birde spidiiiii sanada :) Songüle teşekkür etmiştim zaten.Sizleride unutmayalım

Ahahha aynısını bende düşündüm ama beş altı kişi var çekilişten ve profilime uğrayan.
Bu iş yaş canım.Ölesine uğrayanlarda çok oluyo.Ben de 2-3 günde biçok üyenin profiline girdim.Tanımak amacıyla

Sizlerede teşekkürler Selin ve Elif
birde spidiiiii sanada :) Songüle teşekkür etmiştim zaten.Sizleride unutmayalım

rica ederim bebeğem çiçeğemmm ni demek seneye inşşş omrümüz olursa yine aççam bu toiğizemuszemus

buyumeyenbebek, lansor17, MaLiBu, Pati, selin_as, suprensesi, zoia, _DaRKiNLiFe_

konuyu okuyan kullanıcılarrr :) kendinizi tanıtın diye yırtıom bi taraflarımı hadi bee :)

illaki söle dio arkadaşım :)sırnaşık şey
hihoyyytakannehir

gizli arkadaşımı öpüyorum e hadi ama diyorum sositososito opuyorumnanaktan

ay bende tekrardan tşkr ediim düşünen emeği geçen herkes çook sağoluun
iyi heyecan olduu bizee

buyumeyenbebek, lansor17, MaLiBu, Pati, selin_as, suprensesi, zoia, _DaRKiNLiFe_

konuyu okuyan kullanıcılarrr :) kendinizi tanıtın diye yırtıom bi taraflarımı hadi bee :)

hihoyyytakannehir

hahah kim tanıtmadıysa diğer topikte o demekki heheh
anlamışş olduu o da kendini sengözlerimebaksanab

hihoyyytakannehir

walla ben boy kilo vermicem kıyafet yollamk çok doru olmaz belkı bedeni uymaz üzülsün istemem bilindik bir yerden alırım içinede değiştirme kartı koydrurm belkı.sadece atkı bere takımı kıtap istemim demiştimm zemuszemusgönlünden ne koparsa allın gariopuyorumnanaktansadece hediyelerimzde hayal kırıklı olmasın opuyorumnanaktan

X