Yılbaşı çekilişi hakkında

bu kadar sıkıntı yapmaya gerek yok yaaillaki göndermek isterseniz ben adresimi yaziimherkes bana göndersin sırnaşık şeysırnaşık şey

gonzales biz giirmeyelim bu topiğe ya da yazmayalım hihoyyyt eheheh bizden baştayaramazlık yapan yok :jeyyar: sırnaşık şey
valla ya amma yaramaz çıktınız siz ya songul ablacım kulaklarınızı çekicek sizin ama :)))))

ööpüyorum hepiniziiii :kedi:benim artık çıkmam gerek :sinifsinif: aşkımı ariiicam azcıkta ona hınzırlık yapim demi :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok darıldımmm bak şimdi sana konuşmucam bi daha :sinifsinif::sinifsinif::dilcikar
neyse ben gidiyorum öptüm canlarım gelicem yine ama geç
sen adresını ver ben kolı yollayım alırım gönlünü be cnm :))))))
bende cıkıcam bırazdan mısfır gelıcek ama gıttıgı gıbı burdayım öpüyorum cokk seni

ya ne olmuş böle çekiliş yapılmış herşey belli olmuş sayfaları okuyamadım biri bana ne yapacağımızı özetlermi ? kargo işini ne yapacağız adresleri kime vereceğiz kimden alacağız yardımmmm :)

ya gün gün ilerliyorum:) önceki gün sitede kayboldum bide kabus gibiydi nerden girdim nerden çıktım ne nerdeydi hatırlamıyorummm

bilmemek daha iyiyidi aslında kızlar heyecanı kaçtı ama olsun yinede çok mutluyum ne hediye gelcek heyecanı sardı şimdi sağolsun bana alacak olan arkadaşa opuyorumnanaktan
hem zaten ben daha kime alacağımı söylemicem :jeyyar:

bilmemek daha iyiyidi aslında kızlar heyecanı kaçtı ama olsun yinede çok mutluyum ne hediye gelcek heyecanı sardı şimdi sağolsun bana alacak olan arkadaşa opuyorumnanaktan
hem zaten ben daha kime alacağımı söylemicem :jeyyar:
aslında onuda söylede de tam olsun .....
ay ne dıyom ben ya bulaştırdınız banada

kızlar ne oldu ne bitti yardım ben uzun zamandır siteye girmiyorum kimden alıyoruz adresleri kime veriyoruz :)

ya bu kişinin kim olduğunu neredn öğrencem ben dun bi arkadaş link fln dedi ama link yok sayfada sadece isim deneyimliler yardım elini uzatsınnn......

spedyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nerdesin yardımmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden

X