- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
oy bebeğem nidemek zati ben topiği açtığımda bu işi tekbaşıma beceremezdm oyuzden onlardanda yardım aldımzemuszemus
bizde sana tşk ederiz tek tek uğrastığın içinzemuszemus
Selin arkadasımıza katılıyorum songul ya cok yoruldun zaten herkes özelden kıme cıktıysa yazsın adreslerı alsın.:icecream:.(ben kime cıktım yahu)
bende öyle diyordum nasıl olsa bu çekilişe katılanların birçoğuyla tanışmıyorum profilime bakandan anlarım diyordum ammmmaaa 5-6 kişi birden bakmışkafamçokkarıştı neyse herhalde içlerinden biridirCADIARZU
Ahahha aynısını bende düşündüm ama beş altı kişi var çekilişten ve profilime uğrayan.bende ögrendim sonucu
çokta güldüm
banada tanıdık biri çıktı zemuszemus
acaba ben kime çıktım
durun bi ziyaret sayfamı kontrol edim
eminim oraya ugramıştırr naniknanik
ne zekiyim nan şakkıdı
Sizlerede teşekkürler Selin ve Elifoy bebeğem nidemek zati ben topiği açtığımda bu işi tekbaşıma beceremezdm oyuzden onlardanda yardım aldımzemuszemus
bizde sana tşk ederiz tek tek uğrastığın içinzemuszemus
kızlar bişe söliyeblrmiyimm :kedi:
(bu arada katılım hala devam ediyosa tabi :)))
adres yerine kargoyla gönderim olsa şubeye,gitsem ben alsam ordan olar mıı :kedi:[/B]
kızlar bişe söliyeblrmiyimm :kedi:
(bu arada katılım hala devam ediyosa tabi :)))
adres yerine kargoyla gönderim olsa şubeye,gitsem ben alsam ordan olar mıı :kedi:
Ahahha aynısını bende düşündüm ama beş altı kişi var çekilişten ve profilime uğrayan.
Bu iş yaş canım.Ölesine uğrayanlarda çok oluyo.Ben de 2-3 günde biçok üyenin profiline girdim.Tanımak amacıyla
Sizlerede teşekkürler Selin ve Elif
birde spidiiiii sanada :) Songüle teşekkür etmiştim zaten.Sizleride unutmayalım
buyumeyenbebek, lansor17, MaLiBu, Pati, selin_as, suprensesi, zoia, _DaRKiNLiFe_
konuyu okuyan kullanıcılarrr :) kendinizi tanıtın diye yırtıom bi taraflarımı hadi bee :)
illaki söle dio arkadaşım :)sırnaşık şey
hihoyyytakannehir
gizli arkadaşımı öpüyorum e hadi ama diyorum sositososito opuyorumnanaktan
buyumeyenbebek, lansor17, MaLiBu, Pati, selin_as, suprensesi, zoia, _DaRKiNLiFe_
konuyu okuyan kullanıcılarrr :) kendinizi tanıtın diye yırtıom bi taraflarımı hadi bee :)
illaki söle dio arkadaşım :)sırnaşık şey
hihoyyytakannehir
gizli arkadaşımı öpüyorum e hadi ama diyorum sositososito opuyorumnanaktan
olabiler songül ablaya ilert cnmzemuszemus[/B]
evine gelmesii daha iyii olmazmı kii kafamçokkarıştı
ay bende tekrardan tşkr ediim düşünen emeği geçen herkes çook sağoluun
iyi heyecan olduu bizee