Yılbaşı çekilişi hakkında

Ekleyeceğim ama paketleriyle çekmek istiyorum çok özenmiş çünkü.Hala açmadım şu kahrolmayası şarjı bekliyorum tam bitecek zamanı buldu

Benim için mektup çok önemliydi..ışte film o zaman koptu
Çok uzun olacak yazım o yüzden gece resimleri koyacağım diğer topicte ve duygularımı orda dökeceğim.

Sevgi sen çok fena kandırdın beni..Ama seni saatlerce bekleteceğim ve taa gece yarısı yazacağım biraz da sen bekle

Benim için mektup çok önemliydi..İşte film o zaman koptu
Çok uzun olacak yazım o yüzden gece resimleri koyacağım diğer topicte ve duygularımı orda dökeceğim.

Hey gidi hülya heyy bu çekilişte av da sen oldun avcı da :jeyyar:
Tarih 2 günde tekerrür eder mi hayret doğrusu :roflol:
Kandırılmak, duygularınla oynanması nasıl bişeymiş :dilcikar:

Valla öyle oldu ben senle oynadım Sevgi de benle.
Nasıl oldu anlamadım ahın mı tuttu ne yaptı, hediyelerimi açıyorum bir yandan ha:))

Don istemem demiştim Sevgi tam 3 tane 3 üde ayrı kutusunda kırmızı don almış banazemuszemus
Ayy çok şaşırdım.
Çok teşekkürler..Ve hala açmaya devam ediyorum..

Fazla sabredemeyip arkadaşıma gidiyorum onun makinasından çekip koyayım benim makinanın şarjının dolacağı yok..Hadi görüşürüz fıstıklar.

ben bile çatladım hülya hadi orta yerimden bölüncem şimdi don istemediğini bilmiyorum ama giymesende uğur getirir inşalh a.s.

ben bile çatladım hülya hadi orta yerimden bölüncem şimdi don istemediğini bilmiyorum ama giymesende uğur getirir inşalh a.s.

hediyem de benim gibi gezente demek kikaydirigubbakcemile3
40ım çıkmadan kaç kere çıktım evden
geç olsun güç olmasın canım üzülme vardır bir hayır

canım benim anlayışın için çok teşekkürler bebişi öp benim içinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evveeeet arkadaslar hulya akan gözyaşları arasında boğuldu sanırım cevap vermıyo...
mutluluk gözyaşları bu olsa gerekk

Sevgi sen çok fena kandırdın beni..Ama seni saatlerce bekleteceğim ve taa gece yarısı yazacağım biraz da sen bekle

Giyerim yaa giymem mi :jeyyar:
Arkadaşım çekiyo canım ekleriz birazdan

ahahahha kaydirigubbakcemile3 Alemsiniz walla kızlar

EE Hülyacım ava giden avlanırmış kaydirigubbakcemile3

Güle güle kullan hediyelerini canım.

Hayacornosa,senin hediyenin başına gelenleri okumuştuk.Ya yazık Sedusaya:sinifsinif:
İnşallah çabucak kavuşursun hediyene

canım beğenmene çok sevindim.kargoyu eim yolladığı için tel. yazmayı unutmuş.atkı ve kutu tamamen el emeği..iyi günlerde kullan.umarım kullanırken beni hatırlarsınn:1hug:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…