- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
Sevgi sen çok fena kandırdın beni..Ama seni saatlerce bekleteceğim ve taa gece yarısı yazacağım biraz da sen bekle
Benim için mektup çok önemliydi..İşte film o zaman koptu
Çok uzun olacak yazım o yüzden gece resimleri koyacağım diğer topicte ve duygularımı orda dökeceğim.
Hey gidi hülya heyy bu çekilişte av da sen oldun avcı da :jeyyar:
Tarih 2 günde tekerrür eder mi hayret doğrusu :roflol:
Kandırılmak, duygularınla oynanması nasıl bişeymiş :dilcikar:
hediyem de benim gibi gezente demek kikaydirigubbakcemile3
40ım çıkmadan kaç kere çıktım evden
geç olsun güç olmasın canım üzülme vardır bir hayır
evveeeet arkadaslar hulya akan gözyaşları arasında boğuldu sanırım cevap vermıyo...
mutluluk gözyaşları bu olsa gerekk
Sevgi sen çok fena kandırdın beni..Ama seni saatlerce bekleteceğim ve taa gece yarısı yazacağım biraz da sen bekle
Hey gidi hülya heyy bu çekilişte av da sen oldun avcı da :jeyyar:
Tarih 2 günde tekerrür eder mi hayret doğrusu :roflol:
Kandırılmak, duygularınla oynanması nasıl bişeymiş :dilcikar:
Giyerim yaa giymem mi :jeyyar:
Arkadaşım çekiyo canım ekleriz birazdan
canım beğenmene çok sevindim.kargoyu eim yolladığı için tel. yazmayı unutmuş.atkı ve kutu tamamen el emeği..iyi günlerde kullan.umarım kullanırken beni hatırlarsınn:1hug:ŞenizgÜnaydın...
Çok mutluyum hedİyem cuma gÜnÜ gelmİŞtİ ama ben Çıktıktan sonra...
az Önce arkadaŞım getİrdİ kargomu o almıŞtı... Kısmetsİz kedİ arkadaŞım almıŞ... Çok tŞk edİyoırum kendİsİ... Kutusu Çok Şıktı ve tabİ kİ hedİyelerİm de... Çok gÜzel bİr atkı kendİsİ ÖrmÜŞ sanırım. YeŞİl bİr Şal ve kalplİ bİr anahtarlık. Ucunda da yusufcuk var Çokkkkkkkkkkkkk beĞendİm. Veee tabİ kİ yazmıŞ olduĞu not ta Çok anlamlı. ÇalıŞma odama asacaĞım... Canım arkadaŞım telefon numaran yoktu.arayamadım senİ. Burdan haber vereyİm...