Yılbaşı çekilişi hakkında

çok güzel bir organizasyondu, emeği geçen herkesin eline koluna yüreğine sağlık,
ben bundan böyle bütün çekilişlere elimden geldiğince katılırım, çok çok güzeldi herşey...
kimseyi sorumsuzlukla itham etmeyelim, herkes aynı koşullarda değil, amaçtan sapıp kalp kırmayalım
ben katılırım, katılmak isteyen katılır, istemeyen katılmaz, herkeslere çok kocaman sevgiler...
hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan

Güzel bir organizasyondu Allah nasip ederse bundan sonrada imkanlarım elverdiği müddetçe katılmayı düşünüyorum, Songülcüğüm teşekkürler emeklerin için.

sağolun arkadaşlarŞeniz listeye bi göz atayım ben şimdi fırsat bulmuşken :) ama ben sorama ki ya sen benim hediyemi yolladın mı diye :kedi:

Arkadaşlar listemiz topiğin ilk sayfasında,
hani eski liste var ya,onda değişiklik yaptım,
herkes görsün diye,artık kim kime çıktığını biliyor ve
direk hangi kargoyla göndermiş olduklarını sorabilirsiniz,
en azından sizlerinde takip etmesi kolay olur...

diğer topicte yazdım ama okumayanlar olabilir buraya da kopyalamak istiyorum yazdıklarımı arkadaşlar

bu çekilişte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoru şahsım adına başta Songül ablama
bu topicte aktif olan ve katılan herkesin emeği var çekilişte
herkesin yüzü gülsün, isteyen herkes bu heyecanı yaşasın istedik
ufak tefek aksilikler oldu ufak tefek diyorum uzatmak istemediğim için
herşeye rağmen güzeldi
ben kendi adıma söylüyorum; çok büyük hevesle, çok heyecanla hediyelerimi seçtim, paketledim, gerçekten çok özendim gönderdim.
Bu hassasiyeti gösteren arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum
çünkü önemli olan burada hediyenin büyüğü küçüğü değildi, önemli olan heyecana heyecan katmak, hediyesini alan kişinin yüzünde kocaman bir gülümseme yaratmaktı
küçücük bi şey gönderirsin ama onu öyle özenle gönderirsin ki, içinden koparak, sevginin de paketin içine koyduğunu anlar hediyesini alan, o bile onu mutlu eder.
Neyse geçti artık, bundan sonra böyle güzel organizasyonlar da buluşmak dileğiyle diyorum

Son düzenleme:
diğer topicte yazdım ama okumayanlar olabilir buraya da kopyalamak istiyorum yazdıklarımı arkadaşlar

bu çekilişte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoru şahsım adına başta Songül ablama
bu topicte aktif olan ve katılan herkesin emeği var çekilişte
herkesin yüzü gülsün, isteyen herkes bu heyecanı yaşasın istedik
ufak tefek aksilikler oldu ufak tefek diyorum uzatmak istemediğim için
herşeye rağmen güzeldi
ben kendi adıma söylüyorum; çok büyük hevesle, çok heyecanla hediyelerimi seçtim, paketledim, gerçekten çok özendim gönderdim.
Bu hassasiyeti gösteren arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum
çünkü önemli olan burada hediyenin büyüğü küçüğü değildi, önemli olan heyecana heyecan katmak, hediyesini alan kişinin yüzünde kocaman bir gülümseme yaratmaktı
küçücük bi şey gönderirsin ama onu öyle özenle gönderirsin ki, içinden koparak, sevginin de paketin içine koyduğunu anlar hediyesini alan, o bile onu mutlu eder.
Neyse geçti artık, bundan sonra böyle güzel organizasyonlar da buluşmak dileğiyle diyorum

ben de diliyorum vereliniortak

Ben de diğer topiğe bir şeyler karaladım. Herkes okusun diye buraya kopyalıyorum.
Bu çekiliş konusunda iki kelam da ben etmezsem çatlayacağım.
Koskoca kadın, duyduğum heyecandan utandım inanın. Çocuklar gibi içim pırpır etti şu çekiliş meselesi bitene kadar. Önemli olan ne hediye alınacağı değildi. Beni asıl heyecanlandıran hiç tanımadığım birinden bir hediye almak ve hiç tanımadığım, forumda varlığından bile haberdar olmadığım birini mutlu edebilecek bir şeyler yapmaktı.
Çok şükür her şey yolunda gitti. Hediyemi gününde yolladım ve benim hediyem de gününde geldi. Sevgili ro-se17'ye telefonla teşekkür etme fırsatı buldum.
Bir kardeş kazandığımı düşünürken, az önce de benim hediye yolladığım tramissu'dan inanılmaz güzel, duygu yüklü bir mektup aldım. Böylece iki kardeş kazanmış oldum.
KK'yı seviyorum; çünkü burası hayatın kendisi. Bu çekiliş sayesinde durgun hayatım renk kazandı.
Başta Songül olmak üzere emek veren herkese çok teşekkür ediyorum.

ben de yazıyorum o zaman... :)

bana eccem çıkmıştı ve ben daha önce hiç bir topikte karşılaşmamıştım kendisiyle... hakkında hiçbirşey bilmiyordum... ama neyseki çeyiz hazırlığı yaptığı için mesajları çok faydalı oldu... çeyizi için işine yarayacak birşeyler almak çok istedim... ama hoşuma giden şeyler hep onun aldığı şeylerdi... en sonunda salonu için süs eşyası almaya karar verdim... aslında tahta kaşık seti de alacaktım ama komik olur diye vazgeçtim kaydirigubbakcemile3

ama hediye seçmek için gezerken aslında o kadar fazla şey almak istedim ki... ama tabii bu mümkün değildi... tanımadığım birini mutlu etmeyi istemek de başka bir duygu zemuszemus

bu çekilişte bana gelecek hediyeden çok ecceme alacağım hediye ; nasıl paket yapacağım ; paketi neyle süsleyeceğimin derdinedüştüm ben...ama hepsinden de ayrı bir keyif aldım...

benim aldığım hediye için de lady34 arkadaşıma çoook teşekkür ederim... bana kimden hediye geldiğini göremedim ilk başta ama nickini öğrenince daha da anlamlı oldu hediyem...

herkese teşekkür ediyorum ben de... opuyorumnanaktan

Bu organızasyonda emegı geçen bütün arkadaslara tesekkur ederım.Çok güzeldi darısı seneye kızlarrrrr hep beraber inş.:1hug:hihoyyyt

eveeet acısıyla tatlısıyla geçti.emeği geçen herkese özellikle songüle tekrar tekrar teşekkürler....

ben maalesef resim ekleyemedim.bana hediye gönderen arkadaşım pembe peri ye de çok teşekkür

ederim.kırmızı terlikleri,mumları ve salata kasesini kullanırken hep onu hatırlayacağım.

umarım, arkadaşım bensiz sewme de benim gönderdiğim hediyelerden memnun kalmıştır.

çok güzel bir organizasyondu.tekrarları yapılırsa sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyarım.

tabiki sizlerde beni aranızda görmek isterseniz.:eek:

durun gitmeyin kızlar bitmedi ki daha organizasyon.benim hediyelerim 23 ünde verilmiş kargoya gelince kimle paylaşacağım mutluluğumu ama

X