- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...hediyelerin-resimlerini-buraya-ekleyelim.html
Buraya ekliyosun canım
Buraya ekliyosun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa baya takılmış gelir ama arasan canım kargoyusositosositobenİm hedİyem yok hala
aaa baya takılmış gelir ama arasan canım kargoyusositososito
nerde bilmiyorum ki ama hangi kargoda:sinifsinif:
nerde bilmiyorum ki ama hangi kargoda:sinifsinif:
diğer topicte yazdım ama okumayanlar olabilir buraya da kopyalamak istiyorum yazdıklarımı arkadaşlar
bu çekilişte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoru şahsım adına başta Songül ablama
bu topicte aktif olan ve katılan herkesin emeği var çekilişte
herkesin yüzü gülsün, isteyen herkes bu heyecanı yaşasın istedik
ufak tefek aksilikler oldu ufak tefek diyorum uzatmak istemediğim için
herşeye rağmen güzeldi
ben kendi adıma söylüyorum; çok büyük hevesle, çok heyecanla hediyelerimi seçtim, paketledim, gerçekten çok özendim gönderdim.
Bu hassasiyeti gösteren arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum
çünkü önemli olan burada hediyenin büyüğü küçüğü değildi, önemli olan heyecana heyecan katmak, hediyesini alan kişinin yüzünde kocaman bir gülümseme yaratmaktı
küçücük bi şey gönderirsin ama onu öyle özenle gönderirsin ki, içinden koparak, sevginin de paketin içine koyduğunu anlar hediyesini alan, o bile onu mutlu eder.
Neyse geçti artık, bundan sonra böyle güzel organizasyonlar da buluşmak dileğiyle diyorum
durun gitmeyin kızlar bitmedi ki daha organizasyon.benim hediyelerim 23 ünde verilmiş kargoya gelince kimle paylaşacağım mutluluğumu ama